- 03-03-2016, 01:03 - sasa 179

Ворскла зганьбилася у присутності 7 тисяч глядачів у матчі з Шахтарем

Ворскла зганьбилася у присутності 7 тисяч глядачів у матчі з Шахтарем

Із розгромної поразки розпочала офіційний 2016 рік полтавська Ворскла.

Ворскла – Шахтар – 0:4
Протокол

У першому матчі чвертьфіналу Кубка України полтавська команда поступилася вдома донецькому “Шахтареві” з рахунком 0:4.

Тепер матч-відповідь, який відбудеться 5 квітня перетворюється на просту формальність. Шахтар вже можна привітати з виходом до півфіналу національного кубка.

Василь Сачко, головний тренер Ворскли:

– Ми грали з хорошою командою. Представляти “гірників”, як ви самі знаєте, не доводиться. В чемпіонат донеччани входять після двох потужних матчів. Ступінь готовності трохи відрізняється. Громов, Шиндер, Богуш на сьогодні вважаються провідними футболістами “Ворскли”. На поле їх не вистачало. Шиндер з відомих причин участь в поєдинку не прийняв, а Громов пропускав через картки. Намагалися будувати свою гру від оборони. Швидкий гол зламав нас. Звичайно, футболісти “Шахтаря” швидші та і мобільніші. Це впадало в очі. Тому “гірники” заслужено перемогли, з чим ми їх і вітаємо, як би не було прикро. Не задоволений діями ряду футболістів. Ми домовлялися про те, що треба грати сміливіше, відбирати м’ячі, незважаючи навіть на те, що це “Шахтар”. Важко діяти проти таких, як, наприклад, Тайсон та інші. Нічого не поробиш, треба сприймати все так, як є і робити висновки. У Львові буде зовсім інша гра в іншому форматі. Солодкого життя “гірникам” не обіцяємо. Це я говорю про чемпіонат.

– Як оцінюєте сьогодні гру Хльобаса?
– Непогано вийшов. Шкода, що він пізно приєднався до нас на зборах. Приїхав на останній етап в Туреччині. Хотілося б побачити трохи кращі його фізичні кондиції. Він талановитий і здібний хлопець. Добре чіплявся за м’ячі. Сподіваємося і чекаємо від нього більшого.

– Прокоментуйте видалення Дітятьєва і його поведінку.
– Він буде дуже суворо покараний. Не має права підводити команду в будь-якому матчі, а в такому, як з “Шахтарем”, – подвійно. Дуже засмучений і засмучений діями Олексія. Розумію, що це футбол, це емоції. Але будь-який гравець “Ворскли” не має права поводитися належним чином. Буде покараний за це.

Погода