Останні новини - 24-02-2014, 09:02 - sasa 313

Ворскла зіграла внічию з Кубанню

Ворскла зіграла внічию з Кубанню

Ворскла – Кубань (Краснодар, Росія) – 0:0
Ворскла: Непогодов, Романчук, Даллку, Курилов (Ткачук, 46) Пердута (Сапай, 46), Турсунов, Дедечко (Скляр, 46), Чеснаков (Маркоскі, 48) Громов (Кривошеєнко, 61), Міщенко, Яховіч (Янузі, 46).

Безгольовим видався контрольний поєдинок Ворскли і Кубані. Команди боролися на всіх ділянках поля, багато старалися, пресингували один одного, але так і не змогли забити жодного голу.

Першими свій момент створили росіяни. Букур пробив із гострого кута, але для Непогодова такий хід подій не став сюрпризом. У ворсклян спочатку гри було кілька кутових, але в кожному з них буквально сантиметрів не вистачало, для того, щоб забити.

Другий тайм розпочався з небезпечного штрафного біля воріт Кубані. Турсунова збили буквально на лінії штрафного. Міщенко виконав стандарт, але м\’яч пролетів трохи вище «дев\’ятки». У Кубані небезпечно зльоту пробивав Попов, після флангового пасу. Потужний удар парирував Непогодов, перевівши м\’яч у штангу. Хвилин через п\’ять Сапай відмінно знайшов пасом у штрафному Янузі, але Ахмед втратив можливість пробити по воротах. Потім Скляр здорово вистрілив з-за меж штрафного, воротар зміг забрати м\’яча до рук. У кінці гри команди обмінялися ще кількома потенційно небезпечних моментів, і пролунав фінальний свисток.

Погода