Матчі - 08-08-2012, 10:08 - sasa 156

\”Ворскла\” знову обіграла \”Карпати\”

\”Ворскла\” знову обіграла \”Карпати\”

Потрійний удар по львівським «Карпатам» завдала полтавська «Ворскла» в цьому сезоні. Слідом за перемогою молодіжного та основного складу, результативною у всіх сенсах грою порадували дев\’ятнадцятирічні ворскляни. Полтавчани здобули першу свою перемогу в турнірі U-19.

 

Карпати – Ворскла – 0:2

Марусич 79, Ічанський 90+5.
Ворскла: Ванюков, Хоменко (Євтушенко 84), Борсук, Томенко, Шмиголь, Кравченко (Рудик 90), Коба (Ічанський 65), Марусич, Павлик (Олійник 77), Панов (Яременко 65), Кругляк (Жениленко 87).
8 серпня. Львів. Стадіон СКА.

Повний протокол матчу

 

У першому таймі йшла досить гостра гра з боку обох команд. Атакували і львів\’яни і полтавці. В одному з епізодів ворота «Карпат» врятувала штанга. А ось полтавський страж воріт Кирило Ванюков справлявся зі своїм завданням без допомоги каркаса воріт, граючи впевнено як на виходах, так і на лінії. Одного разу врятував свою команду від вірного гола, ліквідувавши загрозу після виходу сам на сам.

У другому таймі ворскляни все ж таки змогли домогтися свого. Яременко перехопив м\’яч у центрі поля і одразу ж віддав пас на Марусича. Максим вийшов на ворота «Карпат», залишивши не при ділах захисників, і точно пробив повз воротаря – 0:1! Тут же у автора гольової передачі Антона Яременка був шанс відзначитися, але трохи не вистачило точності. А вже коли арбітр матчу Олег Когут подумував про те, щоб закінчити поєдинок, біло-зелені подвоїли перевагу а заодно і зняли всі сумніви на рахунок переможців цієї гри. Марусич стрімко пройшов флангом і вже від бічної лінії точним пасом «вклав» Ічанському м\’яч до ніг. Молодий нападник використовував свій шанс – 0:2, повідомляє прес-служба ворсклян.

– Не дивлячись на тривалу дорогу і приїзд до Львова безпосередньо перед грою, хлопці проявили всі свої кращі якості і змогли перемогти, – підсумовує тренер команди Анатолій Момот. – Якщо так, будуть продовжувати і далі, з них буде толк. Принаймні, сьогодні я побачив у своїх підопічних старання, самовіддачу і бійцівські риси характеру.

Турнірне становище і календар першості

Погода