Матчі - 04-10-2013, 09:10 - sasa 196

Ворскла знову обходить Динамо

Ворскла знову обходить Динамо

Ворскла здобуває три очки у вакжому матчі з аутсайдером, завдяки автоголу Таврії і обходить у турнірній таблиці столичне Динамо

 

Таврія – Ворскла – 0:1

Протокол

 

Про такі матчі говорять ― головне три очка. Ворскла здобула їх і зараз вже не важливо яким чином. Результат залишається, а гра забувається.

Біло-зелені їхали до Сімферополя втомленими. Команда провела за тиждень три важкі матчі, два з яких із Шахтарем і Динамо. Звичайно, це не могло не позначитися на діях футболістів. Гравці виглядали досить втомленими.

Дебют зустрічі видався відносно рівним і спокійним, але вже хвилини до 10-ї полтавці всерйоз заволоділи перевагою і змушували сімферопольців сідати все глибше до власних воріт. Незважаючи на солідну ігрову перевагу, гострих моментів Ворсклі створювати не вдавалося. За 25 хвилин запам\’ятався лише удар у виконанні Міщенка, але господарів виручив Кахріман.

Друга половина знову почалася з активних дій підопічних Сачка. Після навісних передач з флангів сімферопольська захист насилу справлявся з атакою біло-зелених. Сам же наставник ворсклян у цей час виглядав дещо спантеличено. Як і в першому таймі після 15 хвилин стартовий запал Ворскли вичерпався, і гості перейшли до позиційної манері ведення атаки.

Схоже, що Таврія дістала уроки з матчів з Дніпром і Карпатами, і всіма силами намагалася оборонятися якомога вище, але гості з кожною хвилиною ускладнювали їм це завдання. І тиск спрацював, причому в той момент, коли здавалося, що сімферопольцям вже вдасться з ним впоратися (підопічні Сачко стали виглядати дещо приреченими і напевно десь в думках вже погодилися на нічию). Довга передача з глибини закінчилася скиданням грудьми від Аксьонова на воротаря, але Кахріман в цей час вже залишив лінію воріт і йшов на перехоплення. Воротар намагався врятувати команду, але м\’яч все-таки залетів у ворота. Після дитячої помилки захисника господарі просто опустили руки, а Ворскла від гріха подалі всіляко тягнула час до самого фінального свистка.

Погода