Останні новини - 24-03-2013, 07:03 - sasa 167

Ворскла і Зоря зіграють по снігу за температури мінус 5?

Ворскла і Зоря зіграють по снігу за температури мінус 5?

Темою номер один останніх днів для українців стала погода

Точніше негода, яка у вигляді снігу обрушилася на територію України. І якщо раніше це питання більше турбувало жителів західних областей і столиці країни, то останніми днями снігопади і морози дісталися і центральної частини нашої держави, зокрема Полтави. У ніч з п\’ятниці на суботу у місті випав сніг, а ртутний стовпчик опустився нижче нуля.

Наразі український футбольний чемпіонат набирає ходи у всіх лігах. Однак негода вже стала на заваді матчів першої ліги. Із 8 матчів 22 туру було зіграно лише два. Решту зустрічей ПФЛ змушена була перенести на майбутнє.

А який прогноз дає Гідрометцентр на наступний тиждень? Саме наступного тижня полтавські команди Ворскла і Полтава проведуть календарні матчі. Цікаво, що Ворскла три дні поспіль проведе матчі з луганською Зорею. Спочатку, у середу, 27 березня свій перший домашній матч у 2013 році проведе команда Олександра Омельчука ― U-19. Наступного дня, у четвер, 28 березня, свій поєдинок проведе молодіжна команда. І на довершення основний склад біло-зелених у п\’ятницю, 29 березня, відкриє програму 22 туру у Прем\’єр-лізі. Не виключено, що перші два матчі молодших ворсклян із зорянами відбудуться у Кременчуці.

На жаль, прогнози синоптиків не досить втішні для уболівальників і взагалі мешканців Полтави. Наступного тижня вони прогнозують хмарну і сніжну погоду з температурою у межах 4-15 градусів морозу. Зокрема, 29 березня, у години коли відбудеться поєдинок Ворскла ― Зоря (а це з 19.15 до 20.00) гідрометцентр прогнозує опади у вигляді снігу і температуру від 1 до 5 градусів морозу. І, скоріше, за все почнеться відлига.

А ось ФК Полтава, можливо, і пощастить з погодою. Матч містян із кіровоградською Зіркою заплановано на суботу, 30 березня. Цього дня прогноз у синоптиків ― хмарна погода з проясненням, без опадів. Температура вдень, за прогнозами, коливатиметься від +2 до -3 градусів.

Отже, на футболістів, уболівальників, стадіони і особливо поля наступного тижня чекає важке випробування. Однак, можливо наше футбольне керівництво змилосердиться і  перенесе деякі матчі, особливо це стосується Прем\’єр-ліги…

Веніамін КОВБАСА

Погода