Останні новини - 15-08-2012, 03:08 - sasa 171

\”Ворскла\” звільнила Євтушенка

\”Ворскла\” звільнила Євтушенка

Президент Ворскли Олег Бабаєв та головний тренер команди Вадим Євтушенко після тривалої розмови з обопільної згоди розірвали трудовий договір.

\"Сергій– Я вдячний тренерському штабу Вадима Анатолійовича за ту працю і знання, які вони вклали в підготовку команди, – каже президент «біло-зелених». – Взаємних образ і звинувачень немає, ми потиснули один одному руки, це життя. Команда повинна зростати, розвиватися. Ми для цього зробимо все, що в наших силах.

Вадим Євтушенко заступив на пост головного тренера Ворскли 7 червня. Під його керівництвом команда провела п\’ять офіційних поєдинків, перемігши лише в одному матчі, і чотири рази поступившись суперникам.

До суботньої зустрічі шостого туру з київським Динамо команду буде готувати призначений виконуючим обов\’язки головного тренера Сергій Свистун (на фото). Його помічниками стануть Анатолій Момот та Володимир Бєлаков, що раніше входили до штабу Миколи Павлова, а також улюбленець полтавських уболівальників, зовсім недавно перейшов на тренерську стезю – Василь Сачко, повідомляє прес-служба ворсклян.

Погода