- 09-11-2021, 07:11 - admin 3629

«Ворсклі» прогнозують повернення на переможний шлях в домашніх матчах УПЛ

«Ворсклі» прогнозують повернення на переможний шлях в домашніх матчах УПЛ

Полтавська «Ворскла», гравці якої стали авторами найгучнішої сенсації крайнього туру Української Прем’єр-ліги, має високі шанси перемогти в наступному поєдинку на очах рідних вболівальників.

Підопічні Юрія Максимова дуже здивували українську футбольну громадськість, вирвавши перемогу у чинного чемпіона країни – київського «Динамо» з рахунком 2:1, та ще і на полі столичного гранду! Цей результат дуже потішив полтавських вболівальників, а також дозволив «Ворсклі» залишитися в Топ-4 турнірної таблиці сезону, ба більше – тепер полтавці відстають від лідерів, все того ж «Динамо» та «Шахтаря», на 7 очок.

Покращити свої турнірні позиції підопічні Максимова мають змогу вже у наступному турі, що відбудеться після паузи на матчі національних збірних. Суперником «Ворскли» в цьому турі, 21-го листопада буде «Маріуполь», який посідає наразі лише останню сходинку в табелі про ранги, набравши 7 очок проти 28-ми у «ворсклян».

І не дивно, що саме полтавська команда буде фаворитом у цьому двобої, у чому можна переконатися, якщо завантажити додаток Betwinner з сайту Beton, у зручному меню якого завжди можна знайти актуальні котирування на поєдинки УПЛ. На думку аналітиків, шанси «Ворскли» перемогти вдома «Маріуполь» наразі більше 58%, що є дуже солідним показником. І такі котирування полтавці заслужили своїм виступом на полі київського «Динамо», змусивши поважати свої амбіції в поточному сезоні.

А от якщо відштовхуватися від останніх результатів «Ворскли» на своєму полі, то ситуація тут здається не такою вже і приємною. Полтавці в останніх двох поєдинках на рідному стадіоні не лише не перемагали, але і не забивали голів. «Шахтарю» підопічні Максимова програли з рахунком 0:2, а з одеським «Чорноморцем» поділили очки після нічиєї 0:0. Хоча шансів на забиті голи «Зелено-білі» втратити в цьому поєдинку безліч.

Як бачимо, прикра міні-серія домашніх невдач не дуже впливає на думку аналітиків щодо шансів «Ворскли» на перемогу у наступній грі. І це логічно – все ж після сенсаційної перемоги над «Динамо» зараз мало хто сумнівається в тому, що команді Максимова вдасться здолати головного аутсайдера кампанії.

Погода