- 31-05-2020, 04:05 - admin 780

Втрачена перемога

«Ворскла» втрачає три очки там, де мала їх здобувати.
Втрачена перемога

«Ворскла» (Полтава) – ПФК «Львів» 1:1 (1:0)

Протокол матчу.

Перший матч «Ворскли» після карантину не приніс позитивних емоцій з точки зору результату. Команда Юрія Максимова мала всі шанси для того, щоб вирішити долю протистояння з ПФК «Львів» ще до початку компенсованого часу. Й не залежати від випадку. Проте не вдалося.

Ледь не перша осмислена атака полтавців стала результативною. У цьому моменті не обійшлося без долі везіння, адже пас Васіна дещо підкорегував захисник, а Пуцлін не зміг згрупуватися й по м’ячу не влучив. У результаті передача дійшла до залишеного без опіки Кане, який з близької відстані «прошив» Сарнавського ударом з лівої ноги – 1:0.

Після голу «Львів» спробував відігратися, але крім небезпечного удару Нича нічого не створив. У тому моменті Різник ногою відбив м’яча. «Ворскла» ж до перерви мала подвоювати рахунок. Двічі після передач Пердути з правого флангу головою з близької відстані пробивав Степанюк. Спочатку нападнику ворсклян забракло точності, а потім гостей врятувала поперечина.

Хвилин 15-20 другого тайму «Ворскла» виглядала в атаці цікавіше за суперника й знову мала збільшувати свою перевагу. На цей раз фатально не таланило Кулачу. Спочатку після розіграшу штрафного Владислав пробивав головою з близької відстані, як здавалося, напевне. Сарнавський уже не міг допомогти своїй команді й ворота від голу врятував Борзенко. За кілька хвилин Кулач знову пробивав головою з близької відстані після пасу Васіна – неточно.

Час потроху спливав, а конструктиву в діях підопічних Єгіше Мелікяна не додавалося. Навіть попри проведені заміни. Втім, мінімальність переваги тримала в повітрі напругу. Львів’яни кинулися на останній штурм і вже у компенсований час (арбітр додав чотири хвилини) їм посміхнулася удача. Рука Пуцліна стала на заваді пасу гостей до штрафного майданчика – Козиряцький призначає пенальті. Шина з «позначки» впевнено переграє Різника – 1:1. Через кілька десятків секунд пролунав фінальний свисток.

«Ворскла» зіграла внічию матч, який мала вигравати. Проте засмучуватися нашим гравцям не варто. Зараз головне завдання – якомога швидше набрати форму. А результат прийде.

Олександр Данник

Погода