Останні новини - 15-07-2011, 12:07 - sasa 174

Які команди чекають на \”Ворсклу\” в третьому раунді Ліги Європи

Які команди чекають на \”Ворсклу\” в третьому раунді Ліги Європи

Сьогодні о 14.30 за київським часом в швейцарському Ньоні відбудеться жеребкування третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

 

До сорока переможців другого відбіркового раунду приєднаються 30 інших клубів, серед яких і переможець першого розіграшу Ліги Європи мадридський \”Атлетико\”.

Загалом 70 команд-учасниць згідно з їхнього клубного рейтингу, або у випадку другого відбіркового раунду по учаснику з великим коефіцієнтом, будуть розподілені на сіяних і несіяних і розкидані по семи групах.

Не сумніваємося, що після виїзної перемоги над \”Глентораном\” (2:0), компанію львівським \”Карпатам\” складе полтавська \”Ворскла\”. Полтавці серед сіяних в групі 6. Тут суперниками можуть стати хорватський \”Хайдук\”, норвезький \”Тромсе\” у разі перемоги над угорським \”Паксі\”, а також шведський \”Еребру\”, якому ще належить впоратися з боснійським \”Сараєво\”. Також ворсклянам можуть дістатися переможець пари \”Ювенес-Догана\” (Сан-Маріно) / \”Работнічки\” (Македонія) або \”Слайго Роверс\” (Ірландія).

Матчі третього відбіркового раунду Ліги Європи відбудуться 28 липня і 4 серпня.

Погода