- 24-06-2013, 01:06 - sasa 125

Як уберегтися від травм?

Як уберегтися від травм?

Більшість людей, які займаються спортом на любительському або професійному рівні, досить часто піддаються різним травмам.

Саме травма може зірвати участь у якомусь відповідальному змаганні або надовго вивести спортсмена з ладу. Адже стандартна травма викликає нестерпний біль, який і впливає на стан людини.

Першочерговим завданням, при отриманні травми, є позбавлення від болю. І тут на допомогу можуть прийти медичні препарати, такі як, наприклад спортивна заморозка. Але при цьому слід враховувати той факт, що необхідно використовувати тільки якісні й перевірені препарати.

На тлі всіх інших виділяється спортивна заморозка “Cryos-Spray” (Кріос-Спрей) використовується для швидкого охолодження поверхні шкіри і м’язових тканин при вивихах, розтягненнях і т.д. Основними відмітними рисами даного препарату є те, що він моментально видаляє біль, не має побічних ефектів. Крім цього таке заморожування не залишає опіків і слідів на шкірі людини. При цьому препарат має тривалий за часом дії, а неприємний запах ліків замінений ментоловим ароматом.

Незамінний засіб при травматизмі в спорті, на виробництві та наданні першої медичної допомоги. Потужний натиск спортивної заморозки “cryos-spray” легко пробирає пов’язки, тейпи, бинти і глибоко заморожує травмовану область.

Також цей препарат годиться для використання і в повсякденному житті. Адже за ціною він досить не дорогий, а допомогти може не тільки від травм. Вся справа в тому, що ця заморозка може застосовуватися і після укосів комарів і інших комах, перед проведенням епіляції, при незначних побутових ударах.

Погода