Стрічка новин - 30-06-2021, 08:06 - admin 5855

Як зайти на сайт Parimatch

Як зайти на сайт Parimatch

Букмекерську контору Парі Матч заснували в 1994 році. І тільки після шестирічної діяльності через наземні пункти прийому ставок букмекер вийшов на онлайн-ринок.

Букмекерська контора стала популярна в Україні та інших країнах серед любителів азартних ігор. Вхід на сайт віртуально дав можливість битися об заклад в комфортних умовах власного будинку. Мобільна версія, а також додаток Parimatch збільшили число шанувальників компанії. Вхід в Парі Матч став доступний більшій кількості гравців.

Сайт Паріматч Україна https://qroom.com.ua/ – це офіційний букмекер, який працює на законних підставах на території країни. Тому ніяких блокувань та інших санкцій з боку держави по відношенню до компанії не пред’являється. БК працює за ліцензією острова Кюрасао, яка визнана в більшості країнах світу – це робить сайт Паріматч Україна повністю безпечним і надійним для користувачів.

Для того, щоб зайти на сайт parimatch необхідно:

  • переконатися в наявності активованого аккаунта;
  • в разі відсутності, перейти за посиланням листа, відправленого службою підтримки на електронну пошту;

Після дотримання формальностей можна увійти на сайт і особистий кабінет користувача, і ставити на лінії на спортивні події.

Реєстрація у Парі Матч

Реєстрація на букмекерської майданчику «Парі-Матч» відбувається через відповідну кнопку жовтого кольору в правому блоці або вгорі праворуч.

У вікні, що відкрилось, заповніть форму і введіть.

  • свої дані;
  • номер стільникового телефону;
  • дату народження;
  • e-mail;
  • виберіть один з питань і придумайте відповідь на нього. Ця функція знадобиться для відновлення пароля в разі його втрати;
  • підтвердіть, що згодні з обробкою особистої інформації та ознайомлені з правилами, угодою про розрахунок, зарахування виграшу.

Дизайн Старої платформи Парі матч Класік має чорну і жовту забарвлення, білі кнопки. Це фірмові кольори контори. Містить розділи:

  • Спорт;
  • Лайв;
  • Результати матчів;
  • Mobile.

Вгорі сторінки знаходяться кнопки, за допомогою яких можна зареєструватися, увійти в Особистий кабінет, проводити транзакції по рахунку. Зліва за рейтинговою системою розміщуються популярні види спорту. Фільтр сортує змагання за часом початку, але не сортує за типом.

Розділ “Спорт” паріматча дозволяє робити ставки перед матчем. У “Лайв” полягають парі прямо по ходу гри. “Результати” зберігає архів зіграних матчів. Тут Беттери аналізують минулі змагання і можуть дати більш точний прогноз на майбутню гру. Натиснувши на “Mobile” переходять на мобільну версію.

Під час використання застарілої версії Parimatch Класік виникають проблеми. Технічна підтримка завжди на зв’язку.

Як поповнити свій рахунок в Parimatch

Внести депозит на свій рахунок можна різними способами: банківськими картами, електронними гаманцями, готівкою, мобільними платежами і через термінали оплати. Мінімальна сума поповнення, термін нарахування коштів, комісія – всі ці фактори можуть змінюватися в залежності від обраної валюти і способу оплати. Але в більшості способів поповнення комісія відсутня, а зарахування коштів виконується миттєво.

Як робити ставки на сайті Парі Матч

 Провідна букмекерська контора Парі Матч максимально спростила для гравців процес укладення парі. Так, щоб зробити ставку, потрібно:

  • Зареєструватися і отримає унікальний ID.
  • Зайти під ним на сайт або в додаток Парі Матч.
  • Вибрати подія і результат.
  • Вказати суму ставки і підтвердити купон.

Пару стратегій як обіграти Парі Матч https://qroom.com.ua/yak-vigrati-groshi-u-pari-match/ ви можете дізнатись.

Мобільний додаток Парі матч

Щоб встановити програму на гаджети на ОС Андроїд, переходимо в розділ з додатками. Відкриється сторінка з QR-кодом – його потрібно відсканувати тим пристроєм, на яке буде виконуватися установка. Після сканування Паріматч на Андроїд почне завантажувати інсталяційний apk-файл. По завершенню, потрібно запустити установку, яка займе не більше хвилини.

Потрібно звернути увагу на той факт, що для коректної установки буде потрібно виконати зміни в настройках безпеки смартфона. Для цього переходимо в них і даємо дозвіл на установку файлів з невідомих джерел, без цього Паріматч на Андроїд не вийде завантажити.

Погода