- 25-09-2012, 09:09 - sasa 146

Який тренер потрібен \”Динамо\”?

Який тренер потрібен \”Динамо\”?

Екс-півзахисник київського \”​​Динамо\” Олександр Заваров прокоментував вчорашню відставку всього тренерського штабу своєї колишньої команди на чолі з її наставником Юрієм Сьоміним.

 

«Думаю, керівництво Динамо прийняло правильне рішення. Команді необхідна струс – новий тренер принесе нові ідеї, додасть свіжості грі. Футбол у виконанні \”Динамо\” повинен не тільки давати потрібний результат, але і приносити задоволення вболівальникам.

Який тренер потрібен \”Динамо\”? Цей фахівець повинен знати реалії сучасного футболу і бути авторитетним для гравців. Тренер повинен знати, що він вимагає від своїх підопічних – потрібно буде поговорити з хлопцями, пояснити їм свою позицію.

Новий наставник повинен повернути \”Динамо\” той футбол, в який завжди грала ця команда – це і пресинг, і колективний відбір м\’яча, і відмінне фізичний стан. Думаю, наступний тренер киян повинен бути українцем, хоча не виключаю, що президент може запросити іноземця», – сказав Заваров в інтерв\’ю \”Спорт-Экспресс в Украине\”.

Погода