Новини - 19-09-2015, 06:09 - sasa 136

Єлизавета Каланіна лише 46 секунд змагалася на юніорському Євро з дзюдо

Єлизавета Каланіна лише 46 секунд змагалася на юніорському Євро з дзюдо

Сьогодні, 19 вересня, Оберварті (Австрія) завершився особистий чемпіонат Європи з дзюдо серед юніорів (до 21 року), в якому у складі збірної України виступала кременчужанка 20-річна Єлизавета Каланіна.

На жаль, прощання з юніорським віком для нашої землячки виявилося не радісним. У ваговій категорії понад 78 кг Єлизавета вже у першому турі швидко програла Рудель Кароль (Франція) – на 46-й секунді поєдинку – на \”іпоні\”, це – оцінка, яка говорить про повну перевага однієї суперниці над іншою.

Також кременчужанці не пощастило виступити у втішному турнірі за \”бронзу\”, на участь в якому мали право ті учасниці, які у турнірі програли майбутнім фіналісткам. \”Кривдниця\” нашої землячки Рудель Кароль увійшла до півфіналу, але фіналісткою не стала, бо програла за вихід до фіналу іншій українці – Василині Кириченко (за 3 хвилини 56 секунд – на іпоні).

Завтра, 20 вересня, в Оберварті відбуватиметься командний чемпіонат Європи серед юніорів та юніорок (у кожній команді – по 5 учасників, у різних вагових категоріях). Чи виступатиме Єлизавета Каланіна у командній першості серед юніорок, стане відомо у день змагань.

Тетяна БЕГМА

Погода