Інтерв'ю гравців, тренерів - 23-06-2012, 10:06 - sasa 268

Євген Будник: \”Потрібно просто залишатися професіоналом\”

Євген Будник: \”Потрібно просто залишатися професіоналом\”

Атакувальний півзахисник \”Ворскли\” розповідає прес-службі біло-зеленим про роботу на навчально-тренувальних зборів, і пояснює, чому не вдалося забити з \”точки\” у контрольній грі з \”Кримтеплицею\”

\"Євген– Євгене, які загальні враження від ялтинських зборів, не важкувато?
– Не думаю, що знайдеться багато футболістів, які вам скажуть, що обожнюють період навчально-тренувальних зборів. Це завжди чималі навантаження, адже потрібно закладати фундамент фізичної та функціональної готовності перед стартом нового сезону. В цілому, почуваю себе добре. Працюється в своє задоволення, тим більше, колектив у нас дружний і згуртований. У побутовому плані на цьому зборі все організовано теж добре.

– Зміни в колективі сильно змінили тренувальний процес?
– Я думаю, що будь-які зміни завжди несуть у собі позитивні моменти. Ми не вправі вибирати тренера, це прерогатива керівництва клубу. Потрібно просто залишатися професіоналом у всіх футбольних питаннях, ставлення до тієї справи, яку ти вибрав для себе як основну професію, і робити все максимально ефективно, щоб не доводилося потім опускати очі при вигляді уболівальників. У нас з\’явилося багато вправ на швидкість мислення, блискавичний перехід від оборони до атаки і ще багато іншого.

– Ти міг вирвати перемогу у товариській зустрічі з командою з Молодіжного, коли бив пенальті на останній доданій хвилині. Чому не вийшло?
– Володіючи досить сильним ударом, я не став пробивати, використовуючи цей свій козир. Ударив на точність, але м\’яч від кінчиків пальців воротаря влучив у штангу. Так буває, лотерея. Краще все ж, щоб це траплялося на зборах, ніж в офіційних іграх чемпіонату.

Погода