Анонси - 20-04-2011, 09:04 - sasa 247

Їдемо за перемогою?

Їдемо за перемогою?

Металург З – Ворскла

22 квітня. Запоріжжя. Стадіон \”Славутич-Арена\”. Початок о 17.00
Прямі трансляції на Першому національному та каналі \”Футбол\”
Прогноз – 1:0

Якщо подивитися на календар найближчих матчів \”Ворскли\”, то можна сказати, що підопічні Миколи Павлова просто зобов\’язані брати в двох наступних матчах 6 очок. Відвертий аутсайдер – запорізький \”Металург\” і луганська \”Зоря\” – це саме ті команди, у яких полтавці мають вигравати. Перша із цих ігор відбудеться в Запоріжжі. Поразка \”Металурга\” вдома може стати тим останнім цвяхом у домовину, в яку багато хто з уболівальників вже давно поклав колись самобутню і симпатичну команду. Однак запоріжці \”помирати\” не хочуть і постійно відкидають свій кінець виступів у Прем\’єр-лізі. Тому будь-якій команді потрібно грати з \”Металургом\” на максимумі можливостей.

У минулому домашньому матчі \”Металург\” зміг відібрати очки у \”Динамо\”. Причому господарі грали проти іменитого суперника практично на рівних і могли цілком заслужено виграти у втомленого єврокубками столичного клубу. \”Ворскла\” у весняній частині сезону, здається, перетворилась на домашню команду. Біло-зелені, які у першій частині чемпіонату левову частку очок набирали на виїзді, тепер набирають їх на власному полі. Причому ворскляни змогли вдома відібрати очки у \”Металіста\” та двічі виграти з великими рахунками відповідно у \”Севастополя\” та \”Кривбасу\”. А ось навесні з виїзними матчами не так вдало виходить – жодного очка і жодного забитого гола.

За статистикою, запорізький \”Металург\” – доволі зручний суперник для полтавців. Щоправда, в останні роки ворскляни перемагали набагато менше своїх суперників, ніж раніше. У першому колі \”Ворскла\” перервала свою п\’ятиматчеву безвиграшну серію з \”Металургом\”, перемігши вдома 2:1. Що стосується матчів у Запоріжжі, то остання перемога датована ще 2005-м роком – 2:0, та й то та гра відбулася ще на стадіоні \”АвтоЗАЗ\”. На новій \”Славутич-Арені\” ворскляни ще не перемагали. Щоправда, й програли лише раз – 0:1 у травні 2009 року. А останній візит на береги Дніпра приніс нічию – 1:1. Трапилося це 9 серпня того ж 2009 року.

Волинь – Оболонь
22 квітня. Луцьк. Стадіон \”Аванград\”. Початок о 19.00
Пряма трансляція на каналі 2+2
Прогноз – 2:0

Карпати – Таврія
23 квітня. Львів. Стадіон \”Україна\”. Початок о 15.00
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”
Прогноз – 2:1

Арсенал – Динамо
23 квітня. Київ. НТК імені Банникова. Початок о 17.00
Пряма трансляція на каналі 2+2
Прогноз – 0:1

Шахтар – МеталІст
23 квітня. Донецьк. Стадіон \”Донбас Арена\”. Початок о 17.00
Прямі трансляції на Першому національному та каналі \”Футбол\”
Прогноз – 2:0

Дніпро – Кривбас
23 квітня. Дніпропетровськ. Стадіон \”Дніпро-Арена\”. Початок о 19.00
Пряма трансляція на каналі 2+2
Прогноз- 2:1

Зоря – Металург Д
24 квітня. Донецьк. РСК \”Олімпійський\”. Початок о 16.00
Пряма трансляція на каналі 2+2
Прогноз – 0:1

Севастополь – Іллічівець
24 квітня. Сімферополь. Стадіон \”Локомотив\”. Початок о 18.00
Прямі трансляції на Першому національному та каналі \”Футбол\”
Прогноз – 2:0

Погода