Стрічка новин - 20-11-2012, 10:11 - sasa 188

Із \”Таврії\” можуть зняти шість очок

Із \”Таврії\” можуть зняти шість очок

Відомий футбольний спеціаліст Дмитро Селюк розповів про ще одну проблему, з якою може зіткнутися сімферопольська \”Таврія\” у найближчий час.

– Якщо протягом 20-ти наступних днів не буде виплачена покладена сума Афолабі, то до всього іншого з \”Таврії\” знімуть шість очок. Це щоб потім не ображалися і не говорили, що я в усьому винен. Думаю, що такий поворот подій буде тільки на руку, скажімо, \”Говерлі\”, у якої з\’явиться шанс залишитися у Прем\’єр-лізі. Зі свого боку хочу порадити \”Таврії\” швидше приймати рішення, тому що тут мова йде не про КДК, а про ФІФА.

Більш того, свої гроші досі не отримав Семен Альтман, а 21 день вже пройшов. Але в даному випадку рішення приймала Палата по вирішенню суперечок ФФУ. Само по собі це дивно. Цьому органу треба зробити так, щоб до нього ставилися, як мінімум, з повагою. Волею-неволею у мене виникає питання до президента ФФУ Анатолія Конькова. Якщо клуби байдуже ставляться до Федерації та рішенням Комітету по спорах, то що це за Комітет і що це за Федерація? – Заявив Дмитро Селюк сайту Террекон.

Погода