Останні новини - 13-04-2012, 12:04 - sasa 125

За себе та за \”Шахтар\”…

За себе та за \”Шахтар\”…

Динамо – Ворскла
14 квітня. Київ. НСК \”Олімпійський\”. Початок о 17.30.

Пряма трансляція на каналі \”2+2\”.

Прогноз – 2:1.

Добігає кінця черговий, 21-й чемпіонат країни. Турнірна ситуація за чотири тури до фінішу складається таким чином, що, можливо, вдруге в історії доведеться грати \”золотий матч\” для виявлення чемпіона. Наразі наші двоє одвічних лідерів – \”Динамо\” та \”Шахтар\” набрали однакову кількість очок, зіграли свої очні поєдинки і лише чекають, аби хтось із суперників у матчах що залишилися, ненароком спіткнувся.

Якщо подивитися на наступні матчі грандів, то небагато знайдеться гідних суперників, які б могли реально відібрати очки удончан і киян. Серед таких, хто міг би – полтавська \”Ворскла\”. Команді Миколи Павлова цілком до снаги відібрати очки в будь-кого з визнаних лідерів, правда, для цього потрібні відповідне бажання та мотивація. І цього, здається, не бракуватиме. По-перше, гірники, напевне, стимулюватимуть біло-зелених фантастичною грошовою винагородою за відібрані очки у \”Динамо\”. І тут немає нічого дивного і крамольного – це звична загальносвітова практика у сучасному футболі. По-друге, \”Ворсклі\” самій потрібно підіймати свій авторитет і повагу, а гра в Києві може частково повернути ворсклянам забруднену 1 квітня репутацію.

Що стосується статистики попередніх матчів команд, то останні два поєдинки 2011 року \”Ворскла\” програла. У Києві – 0:2, а у першому колі цьогорічного чемпіонату у Полтаві – 1:2. Причому на своєму стадіоні біло-зелені першими забили гол, грали доволі вдало у першому таймі, але зрештою команді бракувало сил після євроматчів. У підсумку прикра поразка – 1:2. Варто зазначити, що \”Ворскла\” жодного разу за свою історію не перемагала динамівців у столиці. Лише три нічиї в активі, остання з яких трапилася 2007 року – 1:1. А ось після того як до керма команди став Микола Павлов, чотири матчі у Києві його команда програла із загальним рахунком 2:9…

Оболонь – Кривбас
13 квітня. Київ. Стадіон \”Обо-лонь-Арена\”. Початок о 19.15.
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”.
Прогноз – 1:0.

Олександрія – Дніпро
14 квітня. Олександрія. Стадіон \”Ніка\”. Початок о 14.30.
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”.
Прогноз – 0:2.

Металіст – Іллічівець
14 квітня. Харків. Стадіон \”Металіст\”. Початок о 19.30.
Пряма трансляція на каналі 2+2.

Прогноз – 3:1.

Металург Д – Арсенал
16 квітня. Донецьк. Стадіон \”Металург\”. Початок о 13.30.
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”.
Прогноз  -0:2.

Таврія – Чорноморець
16 квітня. Сімферополь. Стадіон \”Локомотив\”. Початок о 16.00.
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”.
Прогноз – 2:0.

Карпати – Волинь
16 квітня. Львів. Стадіон \”Арена Львів\”. Початок о 17.00.
Пряма трансляція на каналі 2+2.

Прогноз – 2:1.

Зоря – Шахтар
16 квітня. Луганськ. Стадіон \”Авангард\”. Початок о 18.30.
Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”.
Прогноз – 0:2.

Погода