Новини - 18-10-2011, 03:10 - sasa 189

Забиває 10-річний Олександр Бибик!

Забиває 10-річний Олександр Бибик!

Міні-футбольний турнір у Мацківцях Лубенського району пам’яті колишнього вчителя фізвиховання восьмирічної школи і тренера мацківської команди «Колос» Єдуарда Кваші став традиційним і проводився вже вшосте.

Його організаторами і засновниками стали депутат Лубенської районної ради Іван Карпець і районна організація ВФСТ «Колос», яку очолює Ігор Юшко. У змаганнях взяли участь дев’ять сільських команд. Технічні результати турніру такі: «Сталь» (Ждани) – «Інтер-2» (Мацківці) 0:0 (за пенальті – 2:1), «Орбіта» (Вищий Булатець) – «Сула» (Засулля) 1:2, «Ніка» (Окіп) – «Олімп» (Березівка) 1:2, «Колос» (Тарандинці) – «Кснятин» (Снітин) 3:0, «Інтер» (Мацківці) – «Сталь» (Ждани) 3:1. У першому півфіналі мацківчани здолали з рахунком 3:1 засульську «Сулу». В іншому протистоянні березівські олімпійці несподівано «розбили» 7:1 «Колос» з Тарандинець.

 

Цікаво, що один з забитих м’ячів на рахунку наймолодшого учасника турніру – десятирічного (!) Олександра Бибика. У головному фіналі, в якому звели свої сили «Інтер» і «Олімп», інтриги не вийшло. На єдиний гол березівчанина Владислава Якименка господарі змагань відповіли чотирьма забитими м’ячами – двічі відзначився граючий наставник мацківчан Володимир Кононенко і по одному разу Віталій Бахур та Юрій Семенюта. Переможець і фіналіст отримали кубки, грамоти. Організатори свята завдячують за допомогу сільському голові Миколі Дзюбі та ДДП «Радуга», яке очолює Олександр Лантух.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода