Матчі - 20-11-2010, 08:11 - sasa 175

Закономірна нічия

Закономірна нічия

Команда Сергія Свистуна не змогла в останньому домашньому матчі в цьому році здолати київську “Оболонь”.

Ворскла ― Оболонь ― 1:1

Баранник 23 – Солонинко 76
Ворскла: Казаков, Кунєв, Курелех, Ткачук, Вовкодав, Оніко (Василенко 77), Пердута (Шмиголь 88), Бацула (Потапенко 77), Рикун (Дулуб 60), Бараннік, Чичиков (Тимченко 46).

Перша половина зустрічі пройшла у рівній боротьбі. Дебютні хвилини можна занести в актив пивоварам, які перегравали наших футболістів, але створити загрозу біля воріт Казакова їм так і не вдалося. Велика кількість браку у передачах заважала ворсклянам гідно відповісти гостям. Перший небезпечний момент біля воріт Онопка, як не дивно, виник лише у середині тайму. Пердуту на правому фланзі скосили захисники “Оболоні”. Штрафний пішов виконувати Рикун і передачею у карний майданчик знайшов вільного Ткачука. Євген головою пробив у каркас воріт, але першим на добиванні виявився Бараннік, який переправив м’яч у ворота. Гості намагалися скористатися мокрим газоном та декілька разів перевіряли пильність нашого кіпера дальніми ударами. Цей тест Казаков склав на “відмінно”. Вдруге атака господарів нагадала про себе на 42-й хвилині, коли Рикун зі штрафного змусив попрацювати голкіпера пивоварів.

На початку другої половини кияни могли покарати захист “Ворскли” за недбалість, однак Яковенку у вирішальний момент забракло влучності. Ще один тривожний дзвіночок у двері захисту господарів пролунав на 54-й хвилині, коли після навісної передачі у штрафну, м’яч від голови Карамушки ковзнув по поперечині. Зробити перевагу своєї команди більш відчутною у середині тайму втратив Бараннік. Олег після передачі з глибини поля вийшов тет-а-тет з Онопком, але переграти екс-ворсклянина форварду не вдалося. Ряд замін, зроблений обома наставниками, пожвавив гру. Саме один з таких гравців міг змінити рахунок на табло. В’ячеслав Потапенко метрів з двадцяти п’яти смачно приклався до м’яча і своїм пострілом струснув поперечку. А в наступній атаці гості рахунок зрівняли. Повний провал на правому фланзі оборони господарів. Пішла передача у центр, де Солонинко з другої спроби зміг переграти Казакова. Після пропущеного голу ворскляни активізувалися і заробили пенальті за дев’ять хвилин до закінчення матчу. Виконувати вирок підійшов Тимченко, але переграти Онопка йому не вдалося – голкіпер забрав м’яч намертво у лівому від себе куті. Заключні хвилини пройшли без моментів – схоже команд задовольняв нічийний рахунок. У підсумку цілком закономірні “одиниці” під назвами обох команд.

Погода