Останні новини - 03-08-2012, 11:08 - sasa 290

Закріпити пройдене

Закріпити пройдене

Ворскла — Чорноморець
5 серпня. Полтава. Стадіон “Ворскла”. Початок о 19.00.
Пряма трансляція на каналі “Футбол”.
Прогноз  – 1:0.

 

Дехто після перемоги “Ворскли” над “Карпатами” каже, що полтавську команду нарешті “прорвало”. Не знаємо, можливо після першої вікторії в новому сезоні все зрештою і налагодиться. Але не будемо поспішати і лише тихенько порадіємо першому успіху Вадима Євтушенка. А ось про те, чи все в команді гаразд – покаже, на нашу думку, гра з “Чорноморцем”. Саме цей матч має дати багато відповідей на існуючі запитання. Треба перемогти. Як казали нам колись у школі – потрібно закріпити пройдений матеріал.

 

Одесити стартувати з домашньої перемоги над дебютантом Прем\’єр-ліги “Говерлою” – 3:2. А ось у наступних двох матчах “Чорноморець” поступився “Кривбасу” – 0:1 та “Волині” – 0:2. Причому здався легко, практично без боротьби. Тому говорити про команду Романа Григорчука зараз потрібно обережно. По-перше, команда з Південної Пальміри завжди відзначалася своєю непередбачуваністю, в будь-який момент вона може “вистрілити”. А по-друге, дві поразки спонукають суперника діяти виключно на перемогу в грі з “Ворсклою”. І не треба забувати, що в Одесі грають далеко не слабкі футболісти, яким, щоправда забракло часу зігратися, а це, як відомо, діло тимчасове.

Минулого сезону команди здобули по домашній перемозі у матчі між собою. У Полтаві “Ворскла” перемога — 3:1, а в Одесі – “Чорноморець” – 2:1. Саме останній матч запам\’ятався багатьом не стільки результатом, а тим що відбувалося на полі. Нагадаємо, тоді в кінці матчу троє футболістів \”Ворскли\” отримали відверті жовті картки і таким чином пропустили наступний матч із \”Шхатрем\”. Було це зроблено навмисно чи за вказівкою тренера, так і залишилося таємницею. Про інцидент згодом всі забули, хоча в очах уболівальників України \”Ворскла\” на деякий час стала посміховиськом.

 

Що стосується матчів цих команд у Полтаві, то тут востаннє гості перемагали 2006 року — 2:1. 2009 року одесити змогли звести матч до нічиї — 0:0. Більше їм похвалитися нема чим…

Кривбас — Динамо
3 серпня. Кривий Ріг. Стадіон “Металург”. Початок о 19.00.
Пряма трансляція на каналі “2+2”.
Прогноз  – 1:2.

Говерла — Зоря
3 серпня. Ужгород. Стадіон “Авангард”. Початок о 20.00.
Пряма трансляція на каналі “Футбол”.
Прогноз  – 1:0.

Карпати — Таврія
4 серпня. Львів. Стадіон “Україна”. Початок о 19.30.
Пряма трансляція на каналі “2+2”.
Прогноз  – 2:2.

Металург З — Іллічівець
5 серпня. Запоріжжя. Стадіон “Славутич-Арена”. Початок о 17.00.
Пряма трансляція на каналі “Футбол”.
Прогноз  – 1:1.

Арсенал — Дніпро
5 серпня. Київ. Стадіон “Динамо”. Початок о 19.30.
Пряма трансляція на каналі “2+2”.
Прогноз  – 0:2.

Металург Д — Металіст
5 серпня. Донецьк. Стадіон “Металург”. Початок о 21.00.
Пряма трансляція на каналі “Футбол”.
Прогноз  – 1:1.

Волинь — Шахтар
6 серпня. Луцьк. Стадіон “Авангард”. Початок о 19.00.
Пряма трансляція на каналі “2+2”.
Прогноз  – 0:2.

Погода