Аматори - 22-10-2012, 11:10 - sasa 177

Запеклі протистояння

Запеклі протистояння

Відбулися ігри 1/4 фіналу Осіннього кубку.

 

Найзапеклішим виявилося протистояння у Супрунівці, де місцева “Дукла” приймала “Олімп”. Перша половина зустрічі не принесла успіх жодній з команд. Рахунок у матчі було відкрито лише в середині другого тайму. Шаповал відгукнувся на подачу від кутового прапорця – 1:0. Гостям вдалося відігратися за чотири хвилини до закінчення матчу. Мосієнко виконав навіс у штрафний майданчик господарів, де ніким не прикритий Педяш зльоту вразив ближній кут воріт суперника. За регламентом долю путівки у півфінали мали визначити післяматчеві пенальті. Їх краще пробили футболісти з Розсошенців, які у підсумку святкували перемогу 4:2.

 

Інший розсошенський клуб – ФК “Розсошенці” без проблем переграв “Злагоду” – 4:2. У переможців дублями відзначилися Євген Супруненко та Ігор Миколаєнко. Не мали проблем у чвертьфіналі чемпіони цього сезону футболісти “Атаки”. Підопічні Валентина Горбаньова переконливо перемогли на виїзді “Сокіл” з рахунком 3:0. У складі переможців хет-трик на свій рахунок записав Ігор Німчин. Продовжує дивувати своїми успіхами “Гренада-2”. Колектив, який був створений на початку цього року, встиг не лише вибороти путівку в першу лігу, а й дістатися півфіналу Осіннього кубку. Для цього микільським футболістам вистачило лише двох забитих м’ячів у протистоянні з “Космосом”.  

 

Результати матчів 1/4 фіналу:

Сокіл (Степне) – Атака (Гожули) – 0:3, Дукла (Супрунівка) – Олімп (Розсошенці) – 1:1, по пен. – 2:4, ФК Розсошенці – Злагода (Кірове) – 4:2, Гренада-2 (Микільське) – Космос (Тахтаулове) – 2:0

 

У півфіналах наступної суботи зустрінуться:

Атака (Гожули) – Олімп (Розсошенці) та ФК Розсошенці – Гренада-2 (Микільське).

 

Володимир Хоміч

 

Погода