Останні новини - 30-04-2013, 08:04 - sasa 174

Запорізький Металург та Ворсклу розсудить Даньковський

Запорізький Металург та Ворсклу розсудить Даньковський

Стала відомою суддівська бригада, яка обслуговуватиме матч 27 туру чемпіонату України між запорізьким Металургом та Ворсклою

Головний рефері поєдинку – Сергій Даньковський. 34-річний киянин цього сезону обслуговував 10 поєдинків Прем\’єр-ліги в яких показав 53 жовті та 2 червоні картки. Крім того, Даньковський призначив два пенальті. Полтавську команду цей рефері цього сезону судив одного разу. У першому турі вдома проти криворізького Кривбасу. Тоді полтавці поступилися криворіжанам із мінімальним рахунком 0:1. А єдиний гол гості забили у ворота Романа Безуса, який зайняв місце у воротах після вилучення за фол останньої надії Долганського.

Допомагати Даньковському будуть арбітр на лінії: Андрій Береговий (Макіївка) та Анатолій Дудчик (Чернігів). Додаткові арбітри за воротами ― Катерина Монзуль (Харків) та Роман Бохняк (Севастополь). Резервний арбітр – Ігор Маковей (Жмеринка). Інспектор ФФУ – Валерій Лисенко (Одеса).

Нагадуємо, що матч Металург ― Ворскла відбудеться 4 травня у Запоріжжі на стадіоні Славутич-Арена. Початок зустрічі о 13.30. Пряма трансляція на каналі Футбол.

 

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода