Останні новини - 16-01-2010, 07:01 - sasa 217

Завтра гра з командою Кварцяного

Завтра гра з командою Кварцяного

17 січня полтавська ”Ворскла” проведе другий із запланованих спарингів на першому тренувальному зборі.

Підопічні Миколи Павлова поміряються силами з луцькою ”Волинню”, командою, яку тренує славнозвісний і неординарний тренер Віталій Кварцяний. Нагадаємо, що в першому контрольному поєдинку ”Ворскла” впевнено перемогла беззаперечного лідера першої ліги – ”Севастополь” – 4:0. На черзі гра з ще одним претендентом на вихід до Прем\’єр-ліги та півфіналістом національного кубка — командою з Луцька.

”Волинь”, як і наша команда, перший етап підготовки теж проводить в Ялті. Однак, якщо ”Ворскла” перебуває в Криму вже більше тижня, то лучани прибули на південь лише кілька днів тому назад. Кварцяний, як і Павлова на зборах головний ухил робить на фізичні кондиції своїх гравців. У четвер волиняни здавали тест Купера. Крім того, щодня футболісти долають дистанцію ”Царської стежки”, плавають в басейні та займаються аеробікою. У ”Волині” чимало новачків, яких переглядає Кварцяний.

Варто сказати, що обидві команди проведуть спаринг після виснажливих ранкових тренувань. Контрольний матч відбудеться 17 січня в Ялті на стадіоні ”Авангард”. Початок о 15 годині.

Погода