Аматори - 07-10-2012, 08:10 - sasa 226

\”Зеніт\” – чемпіон!

\”Зеніт\” – чемпіон!

«Інтер» (Мацківці) – «Зеніт» (Калайдинці) 1:5 (1:0).

Лубни. Стадіон «Центральний». 6 жовтня. +20С. 125 глядачів.

Судді: А. Павлюченко, С. Бортнік, А. Василенко (усі – Лубни). Резервний арбітр: В. Березняк (Засулля).

«Інтер»: Соломаха, Мелеховець (Брик, 86), Ю. Семенюта, вітров, Бахур, Кононенко, Куць, Ганага, Ювженко, Карпець, С. Семенюта (Хорошко, 58). Тренер: В. Кононенко.

«Зеніт»: Макаренко, Сало, Ігнатенко (Рева, 46), Мисник, Баран (Коваленко, 60), Соколовський (Підтоптаний, 88), А.Голубенко (Огар, 60), Пархоменко, Ю.Голубенко (Кравецький, 82), Михайленко, Нечипоренко. Тренер: Л. Голубенко.

Голи: Карпець – Пархоменко (48), Ю. Голубенко (53), Михайленко (67), Нечипоренко (74, 79).


Поєдинок за звання чемпіона Лубенського району викликав неабиякий ажіотаж серед любителів футболу міста і району. Адже у головному футбольному поєдинку в Лубнах вирішувалася доля золотих районних змагань, в яких фаворитом вважалися гравці «Зеніта» з Калайдинець.

 

Але перший тайм показав, що мацківчани достойні грати у фіналі. Вони і відкрили рахунок у матчі, який тривав до перерви. Але після відпочинку, як кажуть, «все стало на свої місця» і калайдинцівські футболісти впевнено перемогли своїх суперників, здобувши цьогорічні золоті нагороди. На урочистому закритті чемпіонату Лубенського району переможців і призерів вітали голова Лубенської районної державної адміністрації Віктор Алєксєєнко, голова районної ради Олексій Дядечко, начальник відділу у справах сім’ї, молоді і спорту Вікторія Брюховецька, голова районної організації ВФСТ «Колос» Ігор Юшко. Окрім названих у заявочному складі переможців звання чемпіонів у складі «Зеніта» отримали Олександр Гриценко, Андрій Онищенко і Олег Ротай.

 

Зазначимо, що окрім тренера переможців Леоніда Голубенка вагомий вклад в успішний виступ футбольного колективу вніс президент ФК «Зеніт» Анатолій Михайленко. Срібними медалями нагороджена команда «Інтер» (Мацківці), якою опікувався граючий тренер Володимир Кононенко і голова Мацківської сільської ради Микола Дзюба. Бронзові нагороди здобула «Сула» з Засулля (граючий тренер Олег Німич, капітан Андрій Загоруйко). А почесне четверте місце виборола команда «Олімп» з Березівки. Крім того звання «Кращий гравець чемпіонату району-2012» здобув Дмитро Нечипоренко («Зеніт»), який отримав цінний приз з рук голови райдержадміністрації Віктора Алєксєєнка.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО


Погода