- 21-07-2010, 09:07 - sasa 277

Злива голів у Лубнах

Злива голів у Лубнах

У вівторок матчем між командами ФК «Лубни» – «Сула» (Лубни) стартував другий тур турніру «Шишацький Кубок». У ньому, як і передбачалося, фаворитом був представник вищого дивізіону чемпіонату Полтавщини.

ФК «Лубни» – «Сула» (Лубни) 8:0 (4:0).
Турнір «Шишацький Кубок». VII група. ІІ тур. Лубни. 20 липня. Стадіон «Торпедо». +32 градуси. 156 глядачів.
Судді: О. Кулик, Ю.Юрченко, М. Гайдук (усі – Лубни).
Голи: Порощай (11, 75), Сухонос (12), Богданов (36), Литвин (49, 86), Головко (51), Мірошниченко (69).
Попередження: Макаренко (ФК «Лубни»).
ФК «Лубни»: Макаренко (Четверіков), Мірошниченко, Богданов, Литвин, Сухонос, Нечипоренко (Шоха), Загоруйко, Савельєв (Головко), Порощай, Морозюк.
Тренер: А. Гришанович.
«Сула»: Болюх, Остапенко, Бибик (Федорченко), Ігнатенко (Миронченко), Бортнік, Козлов (Сапа), Якуба (Годунов), Романенко (Бойко), Сацький (Скрипніченко), Морозенко (Хомич).
Тренер: С. Бортнік.

Як і передбачалося, фаворитом у лубенському протистоянні була команда Анатолія Гришановича, яка створила біля воріт земляків, принаймні, біля двадцяти голевих моментів, а реалізувала всього вісім. Це говорить про те, що тренеру головної команди міста ще потрібно працювати і працювати над вдалим завершенням гострих атак у ворота суперників або ж шукати більш досвідченіших нападників. Адже цей поєдинок не ніс якогось великого психологічного тягара для гравців ФК «Лубни» і вони могли спокійно забивати ще більше м’ячів у ворота молодих підопічних тренера Сергія Бортніка. Спостерігаючи поєдинок з безліччю нереалізованих голів, не потрібно дивуватися поразці 0:3 лубенців у останньому турі першого кола чемпіонату області на виїзді від гадяцької команди «Псел». Адже, зі слів тренера Анатолія Гришановича, вже на початку протистояння у Гадячі його підопічні не раз могли відзначитися голами, але не реалізували вигідні моменти. Щодо «шишацької гри», то відчувалась впевнена перевага більш сильнішої команди. У сьомій групі фаворитами є лубенці і пирятинська команда Сергія Плетіня. У середу 21 липня у другому турі ФК «Пирятин» приймає «Харчовик» з Червонозаводського Лохвицького району.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода