Матчі - 13-06-2020, 08:06 - admin 752

Знову нічия

"Ворскла" вдруге поспіль першою відкриває рахунок і грає внічию.
Знову нічия

“Маріуполь” – “Ворскла” (Полтава) 1:1 (0:0)

Протокол матчу.

Матч «Ворскли» в Маріуполі пройшов по сценарію, схожому до сценарія попереднього матчу полтавців проти ПФК «Львів». Наша команда першою відкрила рахунок, проте перевагу втримати не змогла.

Усе найцікавіше в матчі «Маріуполь»-«Ворскла» відбувалося в другому таймі. На 59-й хвилині полтавці скористалися грубою помилкою захисника суперника, який, намагаючись залишити м’яч у грі, розпочав гольову атаку «Ворскли». Кулач вчасно відпасував на Якубу, який без спротиву будь-кого з маріупольців переграв Гальчука – 0:1. Відзначимо, що автор голу з’явився на полі відразу по перерві, замінивши Едіна Шехіча.

Після голу ще хвилин п’ять команда Олександра Бабича виглядала розгубленою. «Ворскла» виглядала цікавіше й активніше. Проте дотиснути суперника не змогла. На вдалу заміну Юрія Максимова Олександр Бабич відповів своїм джокером. Ним став Дмитро Топалов. На 74-й хвилині нападник господарів ударом в один дотик реалізував хороший пас партнера з лівого флангу й зрівняв рахунок.

До фінального свистка обидві команди мали нагоди, щоб виграти матч. «Маріуполь» навіть забив – гол відмінили через положення «поза грою». У «Ворскли» запам’ятався хороший дальній удар Васіна – мимо. А також хитрий удар молодого нападника Кравчука з гострого кута. У цьому моменті добре зіграв Гальчук.

На останній компенсованій хвилині грубої позиційної помилки припуствися Ігор Пердута. Захиснику полтавців ціною фолу довелося зривати вихід сам на сам з Різником. Дмитро Кутаков запалив перед ворсклянином червоне світло. На щастя, останній стандарт господарі розіграли невдало й майже відразу пролунав фінальний свисток.

Нічия стала закономірним підсумком зустрічі. Жоден з суперників не мав значної ігрової переваги. Шкода тільки, що на найближчий матч з «Дніпром-1» «Ворскла» втратила Ігоря Пердуту й, можливо, Олександра Скляра. На останніх хвилинах опорний півзахисник полтавців попросив заміну через отримане ушкодження.

Олександр Данник

Погода