Першість Полтавщини - 14-09-2009, 10:09 - sasa 397

Зоря Гоголеве – Харчовик – 2:1

Зоря Гоголеве – Харчовик – 2:1

Першість Полтавщини. Друга ліга. Група «Б».

Зоря Гоголево – Харчовик – 2:1

Дзюба 25, Денисенко 88 – Кононенко 62
Судді: А. Павлюченко.
\”Зоря\”: Шарлай, Рибачик, Дем\’яненко, Скачко, Пономаренко, Дзюба, Бабенко, Козюра, Мірошниченко, Шило, Висоцький.
На заміну виходили: Каюн, Денисенко.
\”Харчовик\”: Вінніченко, Хоменко, Островський, Горбатенко (Іващенко), Трокай, Каплун, Мусієнко, Швіндін М.Г., Касьян, Швіндін М.М., Кононенко.

Гоголево. 13 вересня. Стадіон Колос. 150 глядачів

У Гоголевому зустрілися лідер і один із середняків чемпіонату. Обидві команди прагнули до перемоги так як в попередньому турі \”Зоря\” програла в Глобино – 5:1, а \”Харчовик\” в скандальному матчі поступився Темпу з Градизька – 2:1.
Гра розпочалася одразу з атак, вони накочувалися як на одні ворота так і на протилежні.
І ось одна з них завершилася успіхом – півзахисник Зорі на фланзі \”втік\” від захисника гостей зробив навісну передачу і Дзюба вискочивши з-за спин захисників замкнув її. На 34 хвилині гоголівчани могли забити гол \”близнюк\”, але нападнику бракувало точності. Надалі перший тайм проходив без небезпечних моментів і за невеликої переваги господарів.

Друга половина матчу розпочалася з декількох атак гостей, в одній з них нападник заводчан був збитий біля штрафного майданчика. За стандарт \”взявся\” Віктор Мусієнко, він зробив навісну передачу на Анатолія Іващенка, який головою відпасував на Швіндіна Миколу, той зробивши декілька кроків до воротаря \”прострілив\” вздовж воріт, де на дальній штанзі цю передачу в підкаті замкнув Костянтин Кононенко. Господарі відразу занервували і міцно притиснули суперника на його половині поля. Зоря зробила безліч атак, але вони немогли увінчатися успіхом. В одній з таких атак фланговий захисник відпасував на вільного Денисенка, той зробив поперечну подачу… воротар Харчовика вийшов на зустріч і м\’яч від його руки залетів в ворота – 88 хвилина. \”Харчовиків\” знову спіткала невдача.

Микола Швіндін

Погода