Міні-футбол - 26-03-2010, 02:03 - sasa 224

\”Зоря\” пригальмувала

\”Зоря\” пригальмувала

На майданчику зі штучним покриттям відбулися ігри чергового туру міні-футбольної першості Новосанжарського району.

Найголовнішим підсумком цього туру є відновлення боротьби за чемпіонство. Руденківська «Зоря-1» таки отримала першу поразку на міні-футбольному чемпіонаті і залишила сухомаячківському «Темпу» непогані шанси поборотися за першу сходинку турнірної таблиці. Але про все по порядку.

Ще у суботу той-таки «Темп» зіграв перенесений матч із командою «РВ УМВС». Міліціонери, як завжди, були налаштовані на перемогу, тривалий час тримали рахунок рівним, але в кінцівці таки дозволили сухомаячанам комфортно перемогти — 9:6.

У неділю гравці «РВ УМВС» починали ігровий день разом із командою «Новосанжарського НВК». І, вже звично, влаштували справжнє гольове шоу. Перемогти могли і «міліціонери», і «вчителі», але закінчилась гра супернічиєю — 8:8.

Молодий і амбіційний «Темп» у своєму недільному поєдинку впевнено переграв таку ж молоду, але недосвідчену «Ворсклу» — 11:2. Тепер сухомаячанам лишалося сподіватися на втрату очок лідером — руденківською «Зорею-1».

Безжальна «Ніка» цього разу не залишила шансів великосолонцівській «Фортуні» — 10:3.

У наступному матчі глядачі побачили першу частину новосанжарсько-руденківського протистояння — «Сила ради» проти «Зорі-2». Новосанжарці були швидшими, технічнішими та влучнішими і, зрештою, впевнено перемогли — 5:1.

У наступній принциповій грі між Новими Санжарами та Руденківкою — «Газовик» — «Зоря-1» — команди всерйоз вирішували долю міні-футбольного чемпіонства. Якби у грі перемогла руденківська команда, то вона б за два тури до закінчення стала  переможцем чемпіонату. Але «Газовик» зібрався і продемонстрував свою кращу гру — дисциплінованість в обороні та зібраність у завершенні атак. Цей рецепт і приніс «газовикам» неймовірно важливу перемогу — 3:2. Ім’я чемпіона поки що не з’ясовано…

В останній грі дня лелюхівська «Ворона» несподівано нав’язала свою гру потужній «Чистій криниці». На завершення матчу різниця в рахунку становила один м’яч, але «воронятам» так і не вдалося її відіграти. Перемога «Чистої криниці» — 6:5.

У наступному турі на глядачів чекатиме надзвичайно цікава гра, яка може вирішити все. «Зоря-1» зустрічатиметься із «Темпом». Якщо переможуть футболісти з Руденківки — вони чемпіони, якщо сухомаячани, то вони скоротять відрив від лідера до двох очок. І тоді команди все вирішать в останньому турі. Але, якби там не було, інтрига нарешті повернулася і дивитися останні тури буде вдвічі цікавіше.

Володимир ПАРШЕВЛЮК
«ЕХО з регіону»

Погода