Останні новини - 20-08-2013, 08:08 - sasa 184

Зоря – Ворскла. Оцінки

Зоря – Ворскла. Оцінки

Матч у Луганську приніс досить несподівану і в той час приємну перемогу Ворсклі. Хтось із футболістів зіграв просто феєрично, а хтось… Наші традиційні оцінки дій гравців біло-зелених.

Дмитро Непогодов – 7. Крім епізоду з непризначеним пенальті, дорікнути голкіперу нічим. Але, враховуючи, що мінімальний контакт Дмитра врятував \”Ворсклу\” від голу, то воротар з завданням врятувати рахунок впорався. З кожним матчем все впевненіше діє на виходах. Здійснив відмінний сейв у другому таймі.

Арменд Даллку – 6,5. Незвично багато порушував правила. В моменті з голом пропустив м’яч під ногою. Але свій рівень тримав.

Євген Ткачук – 6,5. Не зовсім впевнено діяв у своїй зоні, коли Болі накручував Пердуту. Зате видав відмінний пас на Міщенка, коли того вперше збивав Вернидуб. Встигав ходити в атаки, мав нагоду відзначитись.

Вадим Сапай – 6. Якщо перший тайм ще можна занести в актив Вадиму, хоч і гольова атака пройшла після того, як Сапай не встиг повернутися і в підкаті не перервав атаку, то в другому лише майстерність Непогодова і самовіддана гра партнерів не дозволила статися лиху.

Ігор Пердута – 7. Створив дуже багато проблем атакуючим силам суперника на своєму фланзі. В атаці більш стримано, але є куди рости.

Денис Дедечко – 6,5. Так і не влучив у кут воріт суперника своїм відчайдушним ударом, хоч зручні моменти і мав. Встигав і переривати атаки \”Зорі\” і розпочинати власні. Можливо, не вистачило рішучості у другому таймі, сідав занадто глибоко.

Володимир Чеснаков – 5,5. Не найкраща гра півзахисника. Багато невимушених втрат, порушення. Дякувати Міщенку, що все закінчилось добре.

Павло Ребенок – 6,5. Активність лівого крайка сьогодні залишилась без залікових пунктів у системі гол+пас. Але свій фланг Ребенок повозив добряче.

Олег Міщенко – 8. Блискучий дубль дозволив отримати приємну перемогу в матчі за 6 очок. Враховуючи, що обидві жовті картки, які трансформувались у вилучення, Вернидуб отримав на Олегові, півзахисник ворсклян – найкращий гравець матчу.

Іван Кривошеєнко – 6,5. Результативний пас на Міщенка, досить активна гра на своєму фланзі. Мав і сам моменти для реалізації.

Ахмед Янузі – 5,5. Не лізе м’яч у сітку, хоч плач. Мав просто шикарний момент – перекладина… Без голів форварду сутужно.

Артем Громов, Йован Маркоскі, Євген Буднік  – 6. Вийшли на поле з метою освіжити гру замість втомлених партнерів. Каші не зіпсували, втримати переможний результат допомогли. Хоча в кількох моментах мали вдаліше розбиратися в ситуації при контратаках і закривати питання про переможця матчу.

Віталій Сонікссон

Погода