Полтавщина-Спорт - 07-12-2013, 03:12 - sasa 152

\”Зірки кікбоксингу\” з Лубен

\”Зірки кікбоксингу\” з Лубен

Юні боксери, вихованці Лубенського бійцівського клубу «Січ» з їх наставником Василем Галичем, стали учасниками всеукраїнського турніру під назвою «Зірки кікбоксингу». Ці цікаві і безкомпромісні змагання пройшли у Києві у спорткомплексі «Атлетіко» і принесли лубенцям нагороди.

Спортсмени з Київщини, Чернігівщини і Полтавщини, всього 23 команди, продемонстрували на турнірі високий рівень їх готовності і професіоналізм. За підсумками змагань з восьми боксерів-лубенців, що представляли Полтавську область, без нагород залишився лише Дмитро Коряк (2000 рік народження), який не без допомоги місцевих рефері поступився у півфінальному поєдинку – 1:2.

Як повідомив тренер юних лубенців Василь Галич, його підопічні вибороли цілу низку нагород срібного ґатунку у розділах кікбоксингу «лоу-кік», «фул-контакт» і «к-1» у різних вікових групах. Це Іван Хімченко (вага 40 кг), Максим Сизоненко (44 кг), Артем Міланенко (38 кг), Владислав Рева (63,5 кг), Андрій Гребенюк (60 кг). А переможцями престижного турніру у розділі «лоу-кік» стали Володимир Молчанов (71 кг) і Василь Галич (81 кг), які змагалися серед дорослих у групі»А».

Василь Галич також додав, що усі свої поєдинки юнаки завершували достроковими перемогами. І приємно було спостерігати результати тренувань хлопців-лубенців, які прославляють рідні Лубни і весь полтавський край своїми перемогами. А для подальшої підготовки молодшої групи юних боксерів дирекція лубенського стадіону «Центральний» надала приміщення для тренувань спортсменів. Також Василь Галич повідомив, що наказом № 411 «Про присвоєння спортивних розрядів» від 29.11.2013 року Управління з питань фізичної культури та спорту Полтавської облдержадміністрації присвоєно звання «Кандидат у майстри спорту України» лубенським боксерам Андрію Гребенюку і Владиславу Реві.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода