Матчі - 30-04-2017, 01:04 - Націоналіст 240

«Ворскла» впевнено перемагає «Сталь»

«Ворскла» впевнено перемагає «Сталь»

Очна зустріч між командами в Полтаві мала дещо прояснити ситуацію відносно того, чи й справді підопічні Леоніда Кучука більш достойні очолювати другу «шістку».

Складно сказати, що сталося з гостями. Але за увесь матч вони не продемонстрували майже нічого, що дозволило б їм заробити хоч якісь очки. «Ворскла» ж, очевидно, добре підготувалася до суперника й уже в першому таймі «зробила» результат.

Захист кам’янців припустився двох грубих помилок. На 30-й хвилині Ігор Пердута увірвався до штрафного майданчика й вдало «підставився» під Юрія Паньківа. Пенальті й попередження для воротаря суперника. Вирок арбітра, як і в матчі з «Зорею», виконував Вячеслав Шарпар. І знову вдало – 1:0.

Ще через дев’ять хвилин Хльобас здійснив стрімкий прохід правим флангом й виконав простріл на Ребенка. Павло з близької відстані «заніс» м’яча у ворота. Захисник гостей Пашаєв уважав, що за мить до взяття воріт автор голу порушив правила, але Іван Бондар вказав на центр.

Фактично після цього футбол як такий скінчився. Заміни Кучука (одна з них ще в першому таймі) не вплинули на хід гри, а «Ворсклі» щось змінювати і не треба було.

Чи не єдиний реальний момент «сталевари» мали між першим і другим голом. Але з непоганим ударом Каленчука впорався Шуст.

Підопічні Василя Сачка повністю скористалися помилками суперника й здобули заслужену перемогу. А разом з нею повернули собі й сьоме місце. За нього, правда, доведеться ще поборотися. Адже «Сталь» також має тридцять одне очко.

«Ворскла»-«Сталь» – 2:0

«Ворскла»: Шуст, Сапай, Чижов, Даллку, Пердута, Ткачук, Д. Кравченко (Скляр, 74), Одарюк (Мякушко, 77), Шарпар, Ребенок, Хльобас (Загорулько, 82).

«Сталь»: Паньків, Пашаєв, Стаменковіч, Іщенко (А. Кравченко, 69), Шабанов, Леандро, Каленчук, Карасюк, Васін (Дебелко, 41), Задерака, Карікарі (Климчук, 59).

Голи: Шарпар (30, з пенальті), Ребенок (39).

Попередження: Ткачук – Паньків, Стаменковіч, Каленчук.

Олександр Данник

Погода