Новини - 29-07-2017, 10:07 - Націоналіст 260

«Ворскла»-«Зірка». Анонс

«Ворскла»-«Зірка». Анонс

Після перемоги у Львові полтавська «Ворскла» спробує вперше в чемпіонаті виграти на своєму полі. Хоча зробити це підопічним Василя Сачка буде непросто.

Кропивницьку «Зірку» можна вважати незручним суперником для нашої команди. У минулому сезоні, наприклад, ворсклянам для того, щоб перемогти, не вистачило чотирьох матчів. Більше того, в них полтавцям вдалося забити всього один гол. У Кропивницькому «Ворскла» поступилася з рахунками 0:1 і 0:2, а в Полтаві було зафіксовано дві нічиї – 0:0 і 1:1. У нинішньому сезоні «Зірка» хоч і має на одне очко менше за «Ворсклу», але поки залишається непереможеною (нічиї на виїзді з «Карпатами» і дома з «Олімпіком»).

Втім, статистика статистикою, а борг своїм уболівальникам віддавати треба. Команда з Кропивницького є непоступливою, але цілком «по зубам» полтавцям.

Для вболівальників же нагадаємо, що матч «Ворскла»-«Зірка» розпочнеться сьогодні о 19-30 на стадіоні «Ворскла» імені Олексія Бутовського.

«Ворскла» (орієнтовний склад): Шуст, Матвієнко, Чижов, Даллку, Пердута, Чеснаков, Скляр, Ребенок, Шарпар, Кадимян, Коломоєць.

Прогноз fcvorskla.com.ua – 2:1.

Олександр Данник

Погода