Новини - 24-09-2017, 11:09 - Націоналіст 353

Гол Коломойця на останніх хвилинах приносить «Ворсклі» нічию

Гол Коломойця на останніх хвилинах приносить «Ворсклі» нічию

Після невиразної гри у Львові проти «Вереса» й підтвердження існуючих боргів від Володимира Чеснакова сказати, чого чекати від «Ворскли» в матчі проти «Зорі» було важко.

Суперник втратив чимало очок на старті, тому був достатньо мотивованим. А от яку мотивацію для своїх підопічних знаходить Василь Сачко? Але як би там не було, полтавська команда усе ж змогла не програти й продовжує перебувати у верхній частині турнірної таблиці.

Перший тайм пройшов за невеликої переваги «Зорі», яка атакувала гостріше. На 34-й хвилині хорошу нагоду відзначитися втратив Караваєв, який, зігравши «в стінку» з партнером, виходив сам на сам з Ткаченком. Але переграти воротаря не зміг. Рахунок в матчі було відкрито на 44-й хвилині. Після подачі в штрафний майданчик «Ворскли» з лівого флангу м’яч відскочив до Опанасенка, який, не довго думаючи, пробив метрів з сімнадцяти. М’яч рикошетом від Матвієнка полетів по високій дузі й опустився за спиною Ткаченка – 0:1.

Після перерви «Зоря» збавила оберти й більше дбала про те, як зберегти здобуту перевагу в рахунку, а не як її примножити. У «Ворскли» тривалий час взагалі нічого не виходило попереду. Згадати можна лише удар головою Чеснакова з-за меж штрафного майданчика. М’яч знову йшов по високій дузі, але Лунін все бачив й перевів його на кутовий.

Врятуватися від поразки полтавцям вдалося лише на останній хвилині основного часу. Після пасу на правий фланг Одарюк зряче пропустив на Пердуту. Ігор виконав навіс до штрафного майданчика, однак м’яч трішки зачепив ближнього гравця «Зорі», що дещо дезорієнтувало захисників. З першого разу вибити його зі штрафного майданчика не вийшло, а потім цього не дав зробити Коломоєць, який з близької відстані ледь не порвав сітку – 1:1.

Напевне, закономірна нічия. «Зоря» занадто рано заспокоїлася, а здобутої в першому таймі переваги не вистачило для загальної перемоги. Команда ж Василя Сачка навіть попри існуючі проблеми змогла проявити характер й не програти перед власними вболівальниками.

«Ворскла» – «Зоря» – 1:1 (0:1)

«Ворскла»: Ткаченко, Чижов, Даллку, Чеснаков, Матвієнко, Кадимян (Одарюк, 87), Шарпар, Пердута, Ребенок, Скляр (Кулач, 76), Коломоєць.

«Зоря»: Лунін, Сваток, Сухоцький, Опанасенко, Караваєв, Гречишкін, Харатін, Бабенко, Громов (Майборода, 83), Гордієнко (Сілас, 71), Луньов.

Голи: Коломоєць, 90 – Опанасенко, 44.

Попереджені: Чижов, 45+2, Даллку, 60, Кулач, 89 – Бабенко, 69.

Олександр Данник

Погода