Новини - 03-12-2017, 11:12 - Націоналіст 419

Перемога в тумані

Перемога в тумані

Напередодні матчу між «Ворсклою» й «Олександрією» спрогнозувати хід подій було доволі складно. Гості завжди були незручним суперником для полтавців, тому очікувати на легку прогулянку не доводилося. Втім, перемогли «біло-зелені» малою кров’ю.

У першому таймі команда Володимира Шарана була мало схожою на себе й не нагадувала той організований, бойовий і непоступливий колектив, який ми звикли бачити. Олександрійці припускалися надто багато простих помилок в захисті. Можливо, сприяв цьому мокрий газон й туман, який незадовго до гри опустився на Полтаву. І якби ворскляни справно використовували сприятливі нагоди для взяття воріт, то рахунок ще в першій половині міг бути 4:0 або 5:0. А так все завершилося для гостей відносно непогано: «лише» два голи у виконанні Кулача й Коломойця.

А на початку другого тайму інтригу остаточно поховав Кобахідзе, який шикарним ударом з лівої завершив власний прохід до воріт суперника. Після цього гості прокинулися, але було вже надто пізно. Єдине, на що спромоглася «Олександрія», це гол престижу, який уже в компенсований час провів Гітченко. 3:1 – переконлива перемога «Ворскли». Підопічні Василя Сачка як мінімум до завершення недограного матчу «Карпати»-«Олімпік» залишатимуться на третьому місці турнірної таблиці.

«Ворскла» – «Олександрія» – 3:1 (2:0)

«Ворскла»: Шуст, Гіоргадзе, Чеснаков, Матвієнко, Кобахідзе, Кулач (Одарюк, 66), Ткачук (Шарпар, 75), Коломоєць (Кадимян, 81), Кравченко, Пердута, Ребенок.

«Олександрія»: Паньків, Гітченко, Бондаренко, Пашаєв, Запорожан, Цуріков, Полярус, Довгий (Банада, 40), Старенький (Козак, 67), Пономар, Грицук (Куліш, 52).

Голи: Кулач, 20, Коломоєць, 42, Кобахідзе, 49 – Гітченко, 90+2.

Попереджені: Чеснаков, 74, Гіоргадзе, 78 – Запорожан, 53, Полярус, 88.

Олександр Данник

Погода