Новини - 18-03-2018, 09:03 - Націоналіст 238

«Динамо» на класі перемагає «Ворсклу»

«Динамо» на класі перемагає «Ворсклу»

Після поразки від «Шахтаря» полтавській «Ворсклі» належало пройти ще одне нелегке випробування виїздом до столиці України на матч проти «Динамо».

І цей іспит підопічні Василя Сачка провалили. Багато в чому сприяв такому розвитку подій швидкий гол на четвертій хвилині. Це Бесєдін після подачі кутового виграв боротьбу в захисників ворсклян й красив ударом головою відкрив рахунок. Надалі полтавці намагалися грати обережніше в захисті й до перерви більше не пропустили. Зрівняти рахунок «Ворскла» могла лише раз, але з красивим ударом на виконання Чеснакова впорався Бойко.

А ось другий тайм видався для нашої команди катастрофічним. Доля матчу була вирішина в проміжку з 59-ї по 63-ю хвилину. Спочатку полтавська оборона лише спостерігала за Бурдою, який з близької відстані «пробивав» Шуста (знову кутовий гарно виконав Циганков), а потім Даллку «привіз» необов’язковий пенальті. Вирок чітко виконав Циганков – 3:0.

До завершення матчу лишалося ще 27 хвилин, за які полтавці пропустили ще раз. На цей раз свою колишню команду засмутив Хльобас. 4:0 – це був розгром.

Звісно, особливої різниці як програвати «Динамо» немає (0:1 чи 0:4). Головне, набирати «свої» очки в наступних матчах. Але як буде це робити «Ворскла» зараз не дуже ясно. У Василя Сачка є деякий час, щоб розібратися в ситуації й спробувати вирішити існуючі проблеми.

«Динамо» – «Ворскла» – 4:0 (1:0)

«Динамо»: Бойко, Шабанов, Гармаш (Алібеков, 72), Піварич, Бурда, Кендзьора, Вербіч, Цыганков, Шапаренко (Буяльський, 88), Ротань, Бесєдін (Хльобас, 78).

«Ворскла»: Шуст, Пердута, Гіоргадзе, Даллку, Сапай, Чеснаков, Кобахідзе (Ребенок, 60), Васін, Кадимян, Кулач (Одарюк, 76), Сергійчук (Коломоєць, 69).

Голи: Бесєдін, 4, Бурда, 59, Циганков, 63 (з пенальті), Хльобас, 89.

Попередження: Ротань, 83.

Олександр Данник

Погода