ФК Полтава - 03-04-2010, 09:04 - sasa 590

Матч лідерів відбудеться за порожніх трибун?

Матч лідерів відбудеться за порожніх трибун?

Перший матч сьогодні вдома проведе ФК “Полтава”. На стадіоні “Локомотив” городяни прийматимуть лідера першості ― армянський “Титан”.

У першому колі матч в Армянську закінчився мінімальною перемогою господарів – в компенсований час забив Костянтин Панін. То було літо минулого року, лише 5 тур – попереду були приголомшливий хід “Титану”, зимова зміна тренера в Полтаві і весняна частина сезону, в якій нинішні суперники синхронно закінчували матчі з рахунком 1:0, – “Титан”, отримав +:–  перемогу в матчі з вже не існуючим “Дніпро-75”, не без зусиль здолав удома ФК “Суми”. А ось полтавці поступилися сусідам із Кременчука і обіграла таких ще сусідів із Комсомольську. Цікаво, що “Полтава” в 17 матчах першості пропустила всього 6 голів.

Перед очним поєдинком обидві команди уникнули дискваліфікації. Для “Титану” цей матч означатиме багато, а для муніципалів, якщо клуб має перволігові амбіції – мало не все. Минулого сезону обидва матчі в Армянську і в Полтаві виграли полтавці: 2:0 вдома (дубль Сінчука) і 1:0 в гостях (відзначився Кундель). До речі, жодного з авторів голів у тих матчах у складі “Полтави” вже немає…

Шкода, що матч лідерів другої ліги побачать не так багато глядачів. Початок матчу о 14 годині робить накладку з матчем “Ворскли”, який розпочнеться о 15-й. Вибрати пересічному уболівальнику, на який матч піти досить важко. І, думається, цього разу вибір буде не користь “Полтаві”. Тому матч лідерів може відбутися за порожніх трибун.

Полтава — Титан
3 квітня. Полтава. Стадіон “Локомотив”. Початок о 14.00

Арбітр: Євген Петраков (Київ).

Прогноз — 0:1

Турнірне становище

Погода