11.04.1965.
Дніпро (Кременчук) - Ворскла (Полтава)
0 : 2


Клас Б. 1 зона УРСР


Дніпро 0 : 2 Ворскла
Дніпро (Кременчук) Ворскла (Полтава)
11.04.1965. 11:19
Стадіон: Дніпро (Кременчук) . 9000 глядачів
 
Суддя: Олександр ЦАПОВЕЦЬКИЙ (Київ)
Перший асистент: Борис ШМИГЕЛЬСЬКИЙ (Київ)
Другий асистент: Микола КІРСАНОВ (Київ)


Склади команд
Амп Гравець Амп Гравець
Вр СРСР БАРАМБА Іван Вр СРСР БАСЮК Станіслав
Зх СРСР КУШНІРСЬКИЙ Валерій Зх СРСР МАКСИМЕНКО Анатолій
Зх СРСР САВЕНКОВ Микола Зх СРСР ДМИТРЕНКО Юрій
Зх СРСР ЛЮЛЬКО Валерій Зх СРСР БОРИСОВ Володимир
Зх СРСР БЕРЕСТ Віктор Зх СРСР ВІТКОВ Анатолій
Зх СРСР БУРЕНКОВ Ігор Пз СРСР БУГАЄВСЬКИЙ Віктор
Зх СРСР РЯБКОВ Борис Пз СРСР БАРДЕШИН Віталій
Нп СРСР ПРАДЧЕНКО Геннадій Нп СРСР ПОПІНЕВСЬКИЙ Володимир
Нп СРСР МУХАЧОВ Олександр Нп СРСР ШТРИГОЛЬ Анатолій
Нп СРСР ГАЛДІН Юрій Нп СРСР МАСЛОВ Борис
Нп СРСР ЧЕХОВСЬКИЙ Петро Нп СРСР БРАТУСЬ Віктор
 
Запасний склад
Амп Гравець Амп Гравець
  Вр СРСР ШЕВКАЛЕНКО Анатолій
Зх СРСР КУЗЬМІН Валерій Нп СРСР КАЧУЄВ Анатолій
   
   
   
   
   
 
Головні тренери
СРСР Геннадій РУДИНСЬКИЙ СРСР Григорій БАЛАБА

Хронологія гри
Гравці   clock.png   Гравці
9 goal.png ПОПІНЕВСЬКИЙ Володимир
60 goal.png БУГАЄВСЬКИЙ Віктор
КУЗЬМІН Валерій
ПРАДЧЕНКО Геннадій
substitution.png 65
65 substitution.png КАЧУЄВ Анатолій
МАСЛОВ Борис
72 substitution.png ШЕВКАЛЕНКО Анатолій
БАСЮК Станіслав

Про всі неточності в протоколах або неспівпадіння з вашими даними прохання повідомляти на fcvadmin@ukr.net

Перша перемога, перша невдача


«Минулої неділі почався розиграш першості СРСР з футбола серед майстрів класу «Б» України, Білорусії і Молдавії. Дві команди Полтавщини, що беруть участь в цих змаганнях — Кременчуцьке «Дніпро» і полтавський «Колос», зустрілись у першому турі. Гра проходила в Кременчуку.
По свистку судді всесоюзним категорії О. Цапавецького (Київ) команди вийшли на поле в таких складах: «Дніпро» — воротар І. Барамба; захист В. Кушнирський, М. Савенков, В. Люлько, В. Берест; півзахист І. Буренков, Б. Рябков; напад Г. Прадченко, О. Мухачов, Ю. Галдін, П. Чеховський. «Колос» — воротар С. Басюк; захист А. Максименко, Ю. Дмитренко, В. Борнсов, А. Вітков; півзахист В. Бугаєвський, В. Бардешин; напад В. Попіневський, А. Штриголь, Б.Маслов, В. Братусь.
Умови для гри були дуже складні: сильний вітер, холод. Першими до них пристосувались футболісти «Колоса». Активно діяли крайні нападаючі і вже на 9-й хвилині воротар господарів поля вийняв м'яч з сітки своїх воріт. Гол забив Володимир Попіневський. Це був перший м'яч нового футбольного сезону.
Гості відчули територіальну превагу, вони чітко діяли і мали кілька можливостей збільшити рахунок, але воротар кременчужан І.Барамба, грав надійно і рятував свою команду.
В другому таймі господарі поля активніше атакували ворота полтавчан, намагаючись зрівняти рахунок. Здавалося, що гості не витримають їх натиск. Однак футболісти «Колоса» не лише відбили атаки дніпровців, а й забили другий м'яч.
Отже, «Колос» здобув свою першу перемогу, а «Дніпро» — першу поразку. Та кременчужани, хоч і програли, залишили непогане враження. Зараз ця команда значно сильніша, ніж була в минулі два роки. Поки що команді «Дніпро» бракує досвіду, розумних тактичних дій. Але футболісти сповнені великого бажання добитися успіхів.


А.Надін,
завідуючий позаштатним відділом фізкультури і спорту «Зорі Полтавщини».
«Зоря Полтавщини» № 87 (9904), 13 апреля 1965 (вторник).

Поєдинок земляків


«2:0. З таким результатом закінчилась зустріч між командою «Колос» (Полтава) і «Дніпро» (Кременчук). Більше 10 тисяч болільників були свідками цікавого, азартного поєдинку. Незважаючи на програш, команда «Дніпро» залишила хороше враження. Треба врахувати, що це була перша календарна зустріч щойно створеного колективу проти досвідчених майстрів класу «Б» м. Полтави.
Після матчу я звернувся за інтерв'ю до суддів всесоюзної категорії тт. Цаповецького, Кірсанова, Шмигельського і до тренера команда класи «А» (ІІ група) м. Вінниці майстра спорту Богдановича. їх думка така: «Раді, що команда «Дпіпро» грала дуже коректно. Нам запам'яталися такі гравці, як Барамба, Галдін, Берест. Вам необхідно посилити лінію нападу. Команда — з вогником, молода, ростуча. Бажаємо їй успіху в наступних зустрічах».


О. Давидович.
«Перемога», 14 апреля 1965 (середа).


Завтра – друга зустріч


«Минулої неділі почався розиграш першості СРСР з футбола серед майстрів класу «Б» України, Білорусі і Молдавії. На нашому стадіоні зустрічалися команди Полтавщини — «Дніпро» (Кременчук) і «Колос» (Полтава).
Більше десяти тисяч уболівальників були свідками цього цікавого поєдинку. Весь матч пройшов в активних атаках воріт то однієї, то другої команди. Але перемогу здобули гості з рахунком 0:2. «Дніпровці», хоч і програли, але залишили хороше враження. Команда в цьому році значно сильніша, ніж була раніше. Поки що команді бракує досвіду. Але футболісти сповнені прагнення добитися успіху.
Завтра на нашому стадіоні відбудеться друга календарна зустріч з «Спартаком» (Суми). Побажаємо нашим футболістам у цій зустрічі більш результативного успіху».


О.Давидович.
«Автобудівник», 17 апреля 1965 (суббота)

Фото гри


Погода