Новини - 15-05-2009, 10:05 - sasa 249

18 фанатів \”Металіста\” трохи затрималися в Полтаві

18 фанатів \”Металіста\” трохи затрималися в Полтаві

Усього міліція затримала 18 уболівальників харківського «Металіста» за хуліганські дії. Як повідомив представник відділу по зв\’язках з громадськістю ГУМВС області, це сталося під час проведення футбольного матчу на Кубок України по футболу між командами «Ворскла» і «Металіст». \”В кінці другого тайму на секторі, де знаходилися фанати харківського «Металіста» почалися безлади. Молоді люди почали ламати і виривати з трибун сидіння, кидали на ігрове поле саморобні димові пристрої і фаєри\” – сказав представник міліції.

Відносно 14 складено адміністративні протоколи за фактами хуліганських дій, а от чотирьох звинуватили у непокорі працівникам міліції. Збитки, нанесені стадіону, наразі з’ясовуються. 
Загалом, матч відвідали майже 15 тисяч громадян, зокрема, близько 2 тисяч – з Харкова. 

Усього під час обшуку уболівальників, було вилучено більше 150 піротехнічних засобів, які вони зуміли пронести на стадіон.

Крім того, матч охороняли 436 міліціонерів, зокрема на самому стадіоні – більше 300, також задіяли 20 працівників «Беркута», інспекторів-кінологів із службовими собаками і автопатрулі.

 

regionnews.poltava.ua

Погода