Аматори - 18-07-2011, 11:07 - sasa 214

\”А м\’яч все \”не ліз\” у ворота\”

\”А м\’яч все \”не ліз\” у ворота\”

У цьогорічному традиційному турнірі «Шишацький кубок» боротьбу за почесний трофей повели 32 команди Полтавщини.

 

ФК «Лубни» – ФК «Пирятин» 0:1
Обласний турнір «Шишацький кубок». 4 група. І тур. Лубни. Стадіон «Центральний». 340 глядачів. + 25 С
Судді: В. Чернишов, О. Яненко, Є. Сухенко (усі – Кременчук)
ФК «Лубни»: Кулик, Гришанович, Ковтун, Загоруйко, Романенко (Головко, 30), Макорін, Куций, Бортнік, Гайдук, Нечипоренко, Хоменко (Морозенко, 72).

Тренер: А. Гришанович.
ФК «Пирятин»: Яковченко. Федоришин, Таран, Чамара, Городчанін (Федан, 75), Курочка, Кирпиченко, Медяник, Панько, дудка (Голуб, 46), Проскурня.

Тренер: С. Плетінь.
Гол: Кирпиченко (24)
Попередження: Ковтун, Макорін – Кирпиченко.
Вилучення: Макорін (друге попередження). 

 

У одній з груп жереб звів її фаворитів і непримиримих суперників у обласному чемпіонаті, де лубенці у Пирятині обіграли господарів з рахунком 2:1. «Матч не використаних голевих моментів господарями» – саме так можна назвати підсумок цього двобою. Початок зустрічі відначався в обопільних атаках. На 8 хвилині візаві пирятинців Сергій Дудка міг результативно завершити голеву передачу, але йому не пощастило.

 

На 24 хвилині після філігранної передачі того ж Дудки півзахиснику Роману Кирпиченку вдалося відкрити рахунок – 1:0 повели гості. Ніхто з присутніх на стадіоні не зміг тоді уявити, що цей гол стане вирішальним. Адже ще у першому таймі лубенці могли б забити у ворота суперників, принаймні, чотири м’ячі. Після перерви всю другу полвину зустрічі господарі «сиділи на воротах» пирятинців, створивши безліч голевих моментів – по декілька разів не забивали Дмитро Нечипоренко і Юрій Хоменко. Також втратили стовідсоткові шанси на успіх Марк Гришанович, Олексій Головко, Роман Макорін і Сергій Гайдук. І мяч чомусь «не ліз» у ворота гостей, які надійно захищав Дмитро Яковченко. У підсумку не закономірна, але футбольна перемога ФК «Пирятин», в якого віднині шлях до чвертьфіналу став відкритим.

 

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода