Міні-футбол - 13-03-2014, 07:03 - sasa 142

Амарант – володар кубка Червонозаводського

Амарант – володар кубка Червонозаводського

22 лютого, на майданчику зі штучним покриттям в Червонозаводському були зіграні півфінальні матчі кубка міста.

На жаль, боротьби майже не вийшло, фаворити були значно сильнішими за суперників, як тотализатор онлайн. Якщо “Склоприлад” в матчі проти “Харчовика” зумів відстояти бодай перший тайм, пропустивши 3 м`ячі в другому таймі, то дублюючий склад харчовиків був розгромлений лохвицьким “Амарантом” з рахунком 6:0.

А 9 березня в фіналі зустрілися одвічні суперники – “Амарант” і “Харчовик”, запекла боротьба між цими суперниками відбувається як на великому полі, так і в міні-футболі, не виключенням став і фінал кубку Червонозаводського. Гра розпочалася за переваги гостей, вони краще виглядали в атаці і в захисті не давали нічого зробити нападникам харчовиків, але відкрити рахунок зуміли лише в другому таймі – на добиванні зіграв першим Володимир Бган. Після забитого голу гра стала більш швидкою і більш видовищною. Лохвицькі футболісти ще двічі влучили в поперечку воріт господарів, не зумівши зробити рахунок більш переконливим. Після цього “Харчовик” немов оговтався, відвід гру від своїх воріт і зусиллями Вадима Леся зрівняв рахунок. До кінця матчу рахунок залишився не змінним. В серії післяматчевих пенальті влучнішими виявилися футболісти “Амаранту”. Кубок Червонозаводського їде в районний центр.

Після зустрічі команд учасників турніру привітав міський голова. Були вручені нагороди і кубки: “Харчовику” – чемпіону міста і “Амаранту” – володарю кубку міста. Кращим воротарем чемпіонату став Максим Вовк (Харчовик), кращим захисником – Сергій Будрій (Харчовик), кращим бомбардиром і кращим гравцем турніру – Сергій Островський (Харчовик).

1/2 фіналу
Харчовик-2 (Червонозаводське) – Амарант (Лохвиця) – 0:6
Склоприлад (Червонозаводське) – Харчовик (Червонозаводське) – 0:3

Фінал
Харчовик (Червонозаводське) – Амарант (Лохвиця) 1:1 пен.  4:5 (Лесь В. – Бган В.)

Микола Швіндін

Погода