Інтерв'ю гравців, тренерів - 24-08-2012, 01:08 - sasa 160

Арменд Даллку: \”На матчі з \”Динамо\” на півтори години стали найріднішими людьми одне для одного\”

Арменд Даллку: \”На матчі з \”Динамо\” на півтори години стали найріднішими людьми одне для одного\”

Албанський захисник Ворскли висловив свою думку про емоційний стан команди після яскравої перемоги над київським Динамо, не забувши і про майбутній поєдинок 7-го туру в Луганську

– Арменд, після перемоги над Динамо чи не складно буде зібратися на гру з Зорею?
– Звичайно, це буде не просто. Перемагати динамівців для нас не вперше. В іграх подібного рангу витрачається дуже багато емоцій, сил, як фізичних, так і моральних. Цього разу спробуємо врахувати досвід минулих років. Дивимося в турнірну таблицю, і бачимо, що там замало очок. У Луганську повинні вийти на поле, спробувати нав\’язати свої умови супернику. Сподіваюся, тренери нас підтримають морально з лавки. Це дуже важливо. Будемо робити все, щоб зіграти на максимум в майбутній зустрічі.

– У грі з командою Сьоміна порядок здолав клас?
– Так, саме так! На полі була дисципліна, всі знали, яка ціна цієї перемоги. Ми билися один за одного, згуртувалися, і на півтори години стали найріднішими людьми одне для одного. Мета об\’єднала нас, і хочеться, щоб ця атмосфера панувала в нашому колективі і далі, тоді можна гори звернути.

– Приємно було усвідомлювати, яке суперника здолали, коли спостерігали за виїзною перемогою динамівців над менхенгладбахської Боруссією?
– Я бачив цей матч, і в цей час спілкувався по Скайпу зі своїм батьком. Старому було дуже приємно, що його син грає в команді, яка обіграла Динамо (Київ) не на спаді, а як раз в хороших кондиціях. У сучасному футболі не так часто вдається футболісту втекти на побачення з воротарем, як це вийшло в епізоді з голом Ярмоленко. Боруссія в цей день не заслуговувала на перемогу, як і Динамо, коли вони грали в Полтаві.

– Одним із тих людей, який привітав Ворсклу з перемогою над Динамо був улюбленець полтавських уболівальників, твій екс-партнер по лінії оборони Григорій Ярмаш. Він сказав: добре, що, мовляв, Динамо обіграли, адже у вас Зоря на черзі, там очки не треба брати…
– Я волів би відповісти Гриші на футбольному полі. Покажемо Зорі свій характер і непоступливість. Ярмаш теж той ще боєць. Ми переживаємо за Гришу, коли він грає. Цього разу доведеться сказати йому «вибач», ваші перемоги ще попереду (сміється). Нам потрібні очки більше у цій ситуації.

Артем ЛОБАНОВ,

прес-служба ФК «Ворскла»

Погода