12-й гравець - 17-10-2010, 06:10 - Sonyksson 188

Автопробіг: Старт!

Автопробіг: Старт!

    Близько 11:30 у неділю одинокі перехожі в районі авторинку здивовано поглядали на гурт автомобілів, над яким виростали біло-зелені прапори. Поруч юрмилися водії і пасажири, блискали спалахи фотокамер, розмотувалися шнури мікрофонів, поважно ловили моменти об’єктиви відеокамер. До старту готувався \”Автопробіг\” на підтримку \”Ворскли\”.
    Взяти участь у заході виявили бажання півтора десятка екіпажів. Веселе спілкування, нові знайомства, жарти – у дружній атмосфері повним ходом йшла підготовка. Залізні коні прикрашалися атрибутикою, водії визначали маршрут, журналісти брали інтерв’ю, оператори шукали виграшні ракурси.
    \”Футбол – поза політикою!\” – одне з гасел автопробігу. Жодна з політичних сил не причетна до цієї акції. Мета заходу – популяризація футболу, привернення уваги уболівальників, запрошення нових облич на стадіон, підтримка рідної команди \”Ворскла\” у не надто радісні часи.
    Старт! Близько дванадцятої автопоїзд рушив. Горять фари, майорять прапори, лунають сигнали. Маршрут охопив майже усі головні вулиці Полтави. Автопробігом могли милуватися жителі мікрорайонів Боженка, Мотель, Алмазний, Половки, Браїлки, Центр, Левада.
    Усе пройшло чітко і якісно. Жодних ексцесів помічено не було. Кілька автомобілів ДАІ виявили увагу до автопоїзда, проте жодних перешкод не чинили. Світлофори намагалися долати злагоджено, лише кілька разів втративши \”хвіст\”, але відразу ж дочекалися \”пропажу\”.
    Дуже цікаво було спостерігати за перехожими, пересічними водіями, пасажирами міського транспорту. Більшість з подивом і радістю проводжала зелено-білий поїзд. Молодь махала руками, старше покоління схильно кивало, малеча плескала в долоні. У відкрите вікно на зупинках линули розмови: \”А це що, якась партія?\” – \”Та це ж наша \”Ворскла\” сьогодні грає!\” – \”Молодці, гарно придумали!\”
    За півгодини до початку матчу автопробіг досяг фінішу біля стадіону. Усі екіпажі залишилися задоволені подією, прагнули взяти участь у наступному заході.
    А головною нагородою організаторам і учасникам заходу були сяючі очі 5-річного хлопчика. Доки мама з посмішкою розповідала дитині хто це, чому вони так виглядають і \”бібікають\”, малюк в захопленні тягнув рученята до емблеми \”Ворскли\” на біло-зеленому прапорі. Схоже, полтавський клуб незабаром отримає ще одного відданого фаната!
    Разом до нових перемог!

Виражаємо подяку ультрас \”Ворскли\” за надану атрибутику

Погода