Матчі - 19-07-2020, 11:07 - admin 1311

Без шансів

"Ворскла" завершує сезон розгромною поразкою на виїзді.
Без шансів

“Дніпро-1” – “Ворскла” (Полтава) 3:0 (2:0)

Протокол матчу.

Дива не сталося. Дублери «Ворскли» не змогли скласти конкуренції «Дніпру-1». Полтавська команда завершила сезон виїзною поразкою з рахунком 0:3.

Матч у Дніпрі видався, напевне, найменш змістовним з усіх, в яких дублери ворсклян підміняли основних гравців. Так, це можна списати на силу суперника. «Дніпро-1» виграв другу шістку й побореться за участь у Лізі Європи. З іншого боку, молоді полтавські футболісти, напевне, так і не змусили суперника увімкнутися на повну потужність. Господарі виграли спокійно на класі.

Перший гол – наслідок індивідуальної майстерності Владислава Супряги, який на 25-й хвилині швидко розібрався у штрафному майданчику «Ворскли» й проштовхнув м’яча у дальній кут. Друге взяття воріт – непорозуміння центральних захисників. Простріл Цурікова до штрафного майданчика був непоганим, проте дозволяти Супрязі спокійно розстрілювати Ісенка з близької відстані наші гравці не повинні.

Кінцевий результат матчу на початку другого тайму встановив Хобленко. Олексій обіграв Якубу, який діяв на незвичній позиції центрального захисника, й красивим ударом вразив дальній кут воріт Павла Ісенка.

До кінця матчу було ще вдосталь часу. Команда Михайленка особливо не хотіла забивати більше, а молоді ворскляни не могли нічого створити біля воріт суперника. Відмітити варто хіба черговий дебют. На 88-й хвилині в гру вступив сімнадцятирічний півзахисник полтавців Ян Костенко.

«Ворскла» завершила сезон на десятому місці. Сезон неоднозначний і непростий як для самих гравців, так і для вболівальників. В ньому була боротьба за виживання і шанс виграти трофей. У підсумку полтавці зберегли місце в Прем’єр-лізі, а в фіналі Кубка України програли. З урахуванням усіх факторів, такий виступ можна вважати задовільним.

Олександр Данник

Погода