Баскетбол - 21-11-2015, 01:11 - sasa 256

БК \”Кремінь\” програв на своєму майданчику аутсайдеру Суперліги – \”Говерлі\”

БК \”Кремінь\” програв на своєму майданчику аутсайдеру Суперліги – \”Говерлі\”

20 листопада у матчі 4-го туру чемпіонату України з баскетболу серед команд Суперліги БК \”Кремінь\” на своєму майданчику у Кременчуці програв \”Говерлі\” (Івано-Франківськ) – 68:79 (16:21, 13:20, 20:18, 19:20).

Перед цим матчем команди були на різних позиціях у турнірній таблиці – БК \”Кремінь\” знаходився серед лідерів (2 перемоги, 1 поразка), а \”Говерла\” була, здавалося, безнадійним аутсайдером (3 поразки). Однак після поразки у рідних стінах, БК \”Кремінь\” і \”Говерла\” стали вже сусідами по турнірній таблиці: кременчужани – на 5-му місці (6 очок), івано-франківці – на 6-му місці  (5 очок). Тож БК \”Кремінь\” утратив нагоду після домашнього матчу закріпитися у трійці лідерів Суперліги.

Уже після двох періодів господарі майданчика значно поступалися гостям (мінус 12 очок). У другій половині матчу у складі БК \”Кремінь\” не знайшлося сил перебудувати командну гру, щоб ліквідувати відставання від суперників. Також господарям майданчика цього разу не вистачило лідера команди, який результативно діяв би в нападі. Про це зокрема свідчить й статистика гри – кращий снайпер кременчужан Юрій Лохманчук у матчі з \”Говерлою\” набрав 14 очок. Ще двоє гравців БК \”Кремінь\” спромоглися набрати понад 10 очок: Максим Балашов – 12 і Ярослав Скрипець – 11 очок. Відверто кажучи, не \”густо\”.

Дмитро НЕЧЕСА

Погода