Новини - 22-11-2015, 06:11 - sasa 258

Богдан Прокопенко завоював \”золото\” всеукраїнського турніру з вільної боротьби

Богдан Прокопенко завоював \”золото\” всеукраїнського турніру з вільної боротьби

У Білій Церкві триває всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юніорів на призи Олександра Медведя – легендарного борця, який народився у Білій Церкві та став 3-разовим олімпійським чемпіоном (1964, 1968, 1972) та 7-разовим чемпіоном світу.

У турнірі Олександра Медведя активну участь беруть юніори Полтавщини. У перший день змагань – 21 листопада – кращого результату серед наших земляків досяг Богдан Прокопенко, який здобув блискучу перемогу у ваговій категорії до 74 кг (23 учасника). Тут полтавець по черзі переміг усіх своїх суперників: Назара Василишина (Львівська обл.), Олексія Богомолова (Харківська обл.), Олександра Михалка (Київ), Валерія Березняка (Київська обл.), у фіналі – Сергія Кузьмічова (Київ).

Близьким до медалі турніру Олександра Медведя був полтавець Віктор Блащак – у категорії до 60 кг він, на жаль, програв спочатку у півфіналі – Олександру Булату (Київ), а потім програв й вирішальний поєдинок за \”бронзу\” – Дмитру Михнюку (Харківська обл.).

У ваговій категорії до 66 кг полтавець Владислав Таран також дійшов до втішного турніру за \”бронзу\”, але тут вже у першому турі він програв Євгену Пеньковому (Київська обл.).

 

Другого дня змагань – 22 листопада – у Білій Церкві наші земляки поборються за нагороди турніру ще у 4-х вагових категоріях (до 55, 84, 96 і 120 кг).

Олексій БАМБУЛА

Погода