- 26-03-2010, 01:03 - sasa 501

\”Буцики\” набуцали 11 голів…

\”Буцики\” набуцали 11 голів…

Як і очікувалось, інтрига в зимовому чемпіонаті Кобеляк по міні-футболу буде залишатись аж до 28 березня, коли в надпринциповому поєдинку зійдуться команди, які зараз посідають друге і третє місця. Це — кобеляцькі «Колос» і «Маленькі сови». А лідерство поки що зберігають «Буцики».

У передостанньому турі вболівальники тієї чи іншої команди, із розряду тих, що претендують на чемпіонство, очікували на осічку своїх суперників. Але жодної сенсації не сталося. Всі лідери впевнено виграли свої поєдинки.

«Колос» — «Молодь» — 10:1
Перед виходом на поле капітан «Колоса» Максим Онищенко заявив: «Ніякої інтриги немає. Ми виграємо всі матчі, що залишились і станемо чемпіонами. А суперники нехай ще попотіють, щоб добитися якого-небудь результату».

І капітан та його команда довели, що налаштовані дуже серйозно і від свого чергового чемпіонства відмовлятися не збираються. Цього разу під «каток» «Колоса» потрапили футболісти «Молоді». Єдиною несподіванкою цього матчу стало незвичне ігрове амплуа «колосянина» Євгена Волочая. Номінальний півзахисник цього разу став у рамку воріт. І пообіцяв: «Відстою на нуль». Для непосвячених у тонкощі футбольного лексикону — не пропущу жодного гола. Євген слова не дотримав, таки пропустив. Але вже при рахункові 10:0 на користь його команди. До речі, третій гол у ворота «Молоді» забив саме Волочай, закінчивши точним ударом ефектний рейд від воріт до воріт.

«Маленькі сови» — «Спартак» (Рибалки) — 6:2
«Сови» розпочали матч якось важкувато. Чи то вечір перед поєдинком був важким, чи заважала зайва впевненість у перемозі, але братам Няйкам і компанії досить довго не вдавалося забити гол суперникам. А рибалчани, впевнено обороняючись, взяли і самі забили. «Спартак» повів 1:0. І ось тут «Сови» нарешті «прокинулись» і «полетіли».Справу в свої руки, а точніше, ноги взяв їх лідер Юрій Няйко. Він забив, віддав гольовий пас, знову забив. І «Сови» вже виграють 3:1. Далі вони вже не віддавали ініціативу суперникам і спокійно довели матч до перемоги.

«Буцики» — Іванівка — 11:2
Напередодні цього матчу опоненти «Буциків» передрікали їм непросту гру. Навіть натякали, що іванівські футболісти отримали додаткову матеріальну мотивацію. Такі напівжартівливі припущення є звичним явищем у футбольному середовищі. Надивляться матчів української Прем’єр-ліги, начитаються статей в мережі Інтернет і просторікують про договірні матчі, хабарі суддям, доплату футболістам і таке інше.

Матч для «Буциків» розпочався дійсно непросто. Іванівські футболісти не звикли бути «хлопчиками для биття». Вони ніби й зірок з неба не хватають, але б’ються на полі до останнього. Та цього разу вони бились недовго, до рахунку 3:2 на користь «Буциків». Потім спортсмени з Іванівки через травму втратили одного гравця і догравали без замін. А тут ще й на повну силу запрацювала зв’язка форвардів Безуглий — Калюжний. І далі забивали одні лише «Буцики». В другому таймі вони випустили на поле свого воротаря Олександра Комісарчика, а в «рамку» став Богдан Фомін. А Олександр забив. І тепер претендує на неофіційне звання кращого бомбардира серед воротарів.

Так що лідери впевнено виграли. А вболівальники з нетерпінням очікують «битви» 28 березня. Повинен бути аншлаг.

Ігор ФІЛОНЕНКО
«ЕХО з регіону»

Погода