Міні-футбол - 13-05-2012, 08:05 - sasa 176

\”Будівельник\”!

\”Будівельник\”!

Завершився п’ятий традиційний турнір з міні-футболу серед аматорів.

 

У неділю відбулися вирішальні ігри за призові місця. У бронзовому фіналі зійшлися невдахи півфіналів – “Білал” та “Лада”. У першому таймі команди обмінялися голами. А ось у другій половині “Білал” дотис свого суперника – 6:3. Дублями у складі переможців відзначилися Суворов, Тарчуков та Макорін.   

У вирішальному матчі зійшлися “Олімпік” та “Будівельник”. Рахунок у матчі було відкрито вже на другій хвилині, після точного удару А.Приходька. За десять хвилин будівельники рахунок подвоїли – швидка контратака призвела до виходу двох гравці на воротаря і Сидоренко відправив м’яч у порожні ворота. За дві хвилини в подібній ситуації був забитий і третій гол. Його автором знову став А.Приходько. Зарано повіривши в загальний успіх “Будівельник” віддав ініціативу своєму супернику, більше концентруючись на захисті власних воріт та в розрахунку на контрвипади. Однак ще до перерви “Олімпіку” вдалося скороти рахунок до мінімуму. Спочатку Єрьомін несильно пробив у бік воріт Петренка. Закритий своїми гравцями голкіпер на удар зреагувати не встиг. А згодом Єрьомін оформив дубль – 3:2. На початку другого тайму Павлій після індивідуального проходу відновив рівновагу у матчі. Вирішальною виявилася тридцять сьома хвилина, коли В.Приходько забив четвертий м’яч. В час, що залишився обидві команди мали декілька непоганих нагод, щоб відзначитись, але м’яч вперто оминав ворота. За п’ять хвилин до закінчення “Олімпік” зняв воротаря, замінивши його польовим гравцем, однак і це не принесло результату. У підсумку п’ятим переможцем аматорського турніру з міні-футболу стали футболісти “Будівельника”.

Одразу після фінального матчу відбулося нагородження призерів. Олександр Артеменко та Олександр Буцький вручили переможцям кубки та грамоти, а також визначили кращих за амплуа. Кращим воротарем турніру став Олександр Петренко з “Будівельника”, кращим захисником – Ігор Олійник (“Олімпік”), нападником – Олександр Суворов (“Білал”), а найкращим бомбардиром став гравець “Лади” Віталій Волошко.

Володимир Хоміч

Погода