Міні-футбол - 28-03-2010, 09:03 - sasa 214

Була інтрига, нема інтриги

Була інтрига, нема інтриги

У неділю, 28 березня в Кобеляках на майданчику зі штучним покриттям фінішував зимовий чемпіонат міста з міні-футболу.

В останніх матчах усі чекали лише одного – битви титанів міського міні-футболу. \”Колос\” та \”Маленькі сови\” підійшли до звітної зустрічі в ролі беззаперечних лідерів першості. Лише цей єдиний матч недільного дня мав хоч яку не-будь інтригу! Ця зустріч повинна була дати відповідь на питання, чи здобуде \”Колос\” звичне чемпіонство чи можливо треба буде проводити додаткові матчі.

Реальність виявилася досить прогнозованою. Жорстка гра (яка, на щастя, не перетворилася на бійку), 3 червоні картки і \”Колос\” чемпіон! Рахунок 3:2 міг стати і нічийним, проте футбольні боги цього дня були на боці колосят. У підсумку \”Колос\” здобув чемпіонство, \”Буцики\” – другі, \”а Маленькі сови\” фінішували лише третіми.

Друга ліга подарувала несподіванку. Красна отримала \”переможний квиток\”, який їм подарували футболісти з Павлівки. Їхні футболісти зіграли 3:3 з головними суперниками краснян – футболістами з Дрижиної Греблі. Саме ця трійця розділила між собою переможні місця в лізі. Красна – перша, Дрижина Гребля – друга, треті – \”Колос\” з Павлівки.

Олег ДУБИНА

Погода