Аматори - 17-08-2011, 10:08 - olegda 183

Чемпіонат Кобеляччини: перша кров

Чемпіонат Кобеляччини: перша кров

Так випало, що огляд чергового туру футбольного чемпіонату Кобеляччини доводиться починати з неприємних новин. Вперше в цьому році пролилася кров!

В матчі ІІ ліги «Ворскла» (Гарбузівка) – «Зеніт» (Чорбівка) керівник місцевої команди підняв руку на гравця суперника. В результаті футболіст гостей опинився в лікарні зі струсом мозку.
Контрольно-дисциплінарний комітет прийняв рішення відсторонити «ворсклян» від участі в першості району до кінця сезону.

В групі «А» центральний матч туру відбувся в с. Підгора, у якому зустрічалися команди «Прапор» (Підгора) та «Урожай» (Мідянівка). Господарі перемогли з мінімальним рахунком 1:0. Команда «Котовське» зіграла з \”Кірове\” в результативну нічию 4:4.

В першій лізі з новою силою розгорнулася боротьба за чемпіонство. Несподіваною осічкою «Дриженої Греблі» в матчі проти Іванівки (1:1) скористалися їхні головні конкуренти за цьогорічний трофей – лутовинівська «Спарта». Чинні чемпіони Кобеляччини та володарі Кубка району-2010 вдома перемогли команду з села Красне 4:1. На даний момент футбольний колектив з Козельщанського району випереджає «ДГ» на одне очко, але фіналісти Кубка – 2010 зіграли на один матч менше. З великою впевненістю можна говорити, що переможця чемпіонату визначить очна дуель лідерів в 20 турі. Чекати залишилося недовго.

На низу турнірної таблиці також триває запекла боротьба. Шість колективів мають практичну рівні шанси на пониженні в класі.

В битві головних аутсайдерів – павлівського «Колоса» та «Лана» із Шенгурів перемогу святкували гості 3:1. Колектив із Шенгурів потроху почав вилазити із «зони ІІ ліги», але фінішний календар у них досить важкий (із семи матчів чотири – з лідерами чемпіонату).

Кобеляцьке «Динамо» вдома перемогло рибалківський «Спартак» 5:2, а «Бутенки» «Дашківку» 3:0.

Турнірна таблиця

 

P.S. За останньою інформацією команду з Гарбузівки таки допустили до участі в першості району, але матчі до кінця футбольного сезону \”Ворскла\” буде проводити на виїзді. Керівника команди відсторонено до кінця сезону.

Олег Дубина

Погода