Останні новини - 22-07-2013, 02:07 - sasa 175

Чорноморець – Ворскла. Оцінки

Чорноморець – Ворскла. Оцінки

Другий матч поспіль підопічні Василя Сачка проводили на виїзді і знову Ворскла змогла здобути залікові бали до турнірної таблиці. Цього разу нічию біло-зелені вирвали вже у компенсований арбітром час матчу в Одесі проти Чорноморця. Наші традиційні оцінки дій футболістів полтавської команди.

Дмитро Непогодов – 5,5. Відверто кажучи, свої небезпечні моменти одесити транжирили, пробиваючи повз ворота. А от гра на виходах для високого голкіпера могла коштувати ще одного пропущеного – Самодін пробачив. У голі вини голкіпера мінімум, провал захисту був жахливим.

Арменд Даллку – 7. Капітан знову виконав просто вражаючий обсяг роботи, встигаючи і на своїй позиції, і підстраховуючи партнера, і закриваючи при необхідності фланги, і в атаці встиг відмітитись ударом в штангу.

Володимир Чеснаков – 6. Кілька разів рятував свою команду вчасними відборами. Не зовсім впевнено почувався на позиції центрального оборонця, на відміну від чудово проведеного матчу опорним з \”Карпатами\”. Тоді трохи незаслужено оцінку Володимиру було занижено. Зараз – підвищено за хороші підключення і підстраховку. Але краще виглядає Володимир саме в півзахисті. Та й у моменті з голом є питання до Чеснакова.

Вадим Сапай – 6. З його зони забивав Рієра. По правому флангу захисту проривався Сіто після обрізки Васілаке і міг спокійно забивати вдруге. Однієї старанності замало, хоч її вистачило б на кількох футболістів. Але забитий м’яч став підсумком настирності і бажання. Неоднозначна гра Вадима.

Ігор Пердута – 6,5. Дуже самовіддано діяв у захисті, а коли виникла необхідність – надав суттєву допомогу в атакуючих діях Ребенку. І хоча помилки, притаманні молодості, присутні, неозброєним оком видно прогрес Ігоря. \”Чорноморцю\” було дуже важко на фланзі Пердути. Так тримати!

Чіпріан Васілаке – 5. Дебютант показав добре поставлений удар, технічну підготовку, бажання пробивати з далекої відстані. Також відчувається незіграність з колективом, саме цим можна пояснити повільність у прийнятті рішень і кілька помилок. Одна з них могла стати фатальною через невиправдану втрату м’яча. Активно почав, але трохи загубився на полі з часом.

Денис Дедечко – 6,5. З кожним матчем набирає вістів у актив. Рішуче діяв у відборі, розганяв атаки своєї команди, добре пробивав дальні удари, міг забити головою. Якісний матч.

Йован Маркоскі – 6. Важкувато Йокі грати з глибини, більше користі від серба саме в диспетчерській ролі. Не зміг вчасно підтримати захист у моменті з голом. Глядачі очікують ролі лідера і центрової фігури.

Павло Ребенок – 7. Відчувалась безмежна мотивація півзахисника полтавчан. Просто затероризував оборону \”Чорноморця\”. Видав кілька якісних передач на партнерів і не вина Павла, що гол був забитий лише один. Віддав результативний пас на Сапая. Стандарти у виконанні ворсклян знову несуть загрозу!

Артем Громов – 5. Багато переміщувався, намагався бути корисним, але особливої гостроти з правого флангу атаки не було. Втратив суперника при кутовому, що могло завершитись взяттям воріт.

Ахмед Янузі – 6. Переміщувався, бив, відтягував захисників, вривався в зони, але забити так і не зміг. Кілька разів досить незграбно обробив м’яч, що не дуже добре для форварда команди УПЛ. Від албанця чекають голів, а їх в цьому матчі не було.

Іван Кривошеєнко, Євген Буднік – 6. Добре вийшли на заміну, ожививши притомлений фланг та центр поля. Могли забивати самі або ставати авторами результативної передачі, та не вийшло. Трохи запізно ввійшли у гру, та це не їх вина.

Віталій Сонікссон

Погода